Blodtrycksmätare
Beurer - BM 28

Denna produkt är tyvärr inte till salu hos oss för tillfället. Vi vill att du ska hitta det du letar efter så nedan ser du förslag från oss och även sponsrade förslag från Prisjakt.

Förslag från Prisjakt.nu

ShopProduktPris
Clas Ohlson
Beurer blodtrycksmätare BM 28, överarm 399:-
Apohem
Beurer BM 28 Blodtrycksmätare 404:-
Meds
Beurer BM 28 Blodtrycksmätare Överarm 404.1:-
Medisana - BU570 Connect vit
Medisana - BU570 Connect svart
Medisana - BU565 vit
  • Färg: Vit
499:-
I lager


Helautomatisk blodtrycksmätare för överarm

Beurer BM 28 är den pålitliga blodtrycksmätaren som ger dig snabba och exakta resultat. Med avancerad teknik upptäcker den oregelbunden hjärtverksamhet och varnar för eventuella avvikelser. Den har en universalmanschett för armar upp till 42 cm omkrets och fyra minnesplatser för att spara mätningar. Enkel att använda och med praktiska funktioner som automatisk avstängning och batteriindikator.

  • Kliniskt testad
  • Upptäcker arytmi (oregelbunden hjärtverksamhet)
  • 4 x 30 minnesplatser
  • Riskindikator
  • Universalmanschett upp till 42 cm omkrets.

Beurer BM 28 är en kliniskt testad blodtrycksmätare för överarmen som är lätt att använda och har en tydlig display. Den gör snabba och bekväma mätningar och visar både systoliskt och diastoliskt tryck samt puls.

BM 28 har en riskindikator och upptäcker arytmi, eller oregelbunden hjärtverksamhet, och varnar vid eventuella avvikelser. Den har även en universalmanschett som passar överarmar med en omkrets på 22-42 cm. Maskinen har fyra minnesplatser med plats för 30 mätningar var och visar genomsnittet av samtliga sparade blodtrycksresultat.

BM 28 har en automatisk avstängningsfunktion och en signal vid felmeddelanden. Batteriindikatorn visar när det är dags att byta batterier. Maskinen kan även användas med en nätadapter och levereras med en förvaringsväska och fyra 1,5V alkaliska batterier AA.


 

Produktblad:

Varumärke: Beurer
Modellbeteckning: BM 28

Recensioner

Beurer - BM 28
Beurer - BM 28

Mer från Beurer