Grästrimmer
AL-KO - GTE 550 Premium - Utsedd till Bra köp

Denna produkt är tyvärr inte till salu hos oss för tillfället. Vi vill att du ska hitta det du letar efter så nedan ser du förslag från oss och även sponsrade förslag från Prisjakt.

Förslag från Prisjakt.nu

ShopProduktPris
Bolist
AL-KO GINGE GRÄSKLIPPARE COMFORT 51.0 SP-A AL-KO 4990:-
Hornbach
Gräsklippare AL-KO Comfort 51.0 SP-A 4995:-
Proffsmagasinet
AL-KO Comfort 51.0 SP-A Gräsklippare 5012:-
Alpina by Stiga - ATR 40 Li
  • Vikt (kg): 2
  • Teleskopskaft (Ja/Nej): Nej
1 995:-
I lager


Eldriven trimmer AL-KO GTE 550 Premium

  • Kraftfull 550 W e-motor för utsläppsfri trimning
  • Exakt arbete med vridbart / lutande skärhuvud
  • Säkert handhavande tack vare perfekt balans
  • Bekväm komfort med justering av handtaget och tipp-automatik
  • Tyst arbete i bostadsområden när som helst på dygnet

Lösningen för krävande trädgårdsmästare Flexibel, robust och lika kraftfull som du vill ha det: AL-KO GTE 550 Premium ger perfekta klippresultat med beprövad AL-KO-kvalitet. Utan utsläpp och tyst sköter den "stora" elektriska grästrimmern från AL-KO sina uppgifter i hemmaträdgårdar. Den starka elektriska motorn och det ergonomiska teleskopskaftet i aluminium med optimal viktfördelning, och huvud- och justerbara extrahandtag gör hanteringen mycket enkel. En egenhet är det flexibla sväng- och tippbara skärhuvudet för exakt trimning.

AL-KO KOBER Group grundades 1931 av Alois Kober: Som liten smidesverkstad i sydtyska Großkötz nära staden Günzburg och räknas idag med affärsområdena trädgårdsteknik, luftteknik och fordonsteknik till de globala aktörerna bland tyska medelstora företag. Vid sidan av den världsomspännande marknadsföringen av professionell trädgårds- och skogsutrustning är AL-KO även verksamt som tillverkare av komplex ventilations- och klimatutrustning för industriell användning. AL-KO är dessutom underleverantör till namnkunniga europeiska biltillverkare. AL-KO KOBER Group ser tillbaka på en mer än 80 år gammal företagstradition och leds nu framgångsrikt redan i tredje generationen.

Med den 550 W starka elektriska motorn, det ergonomiska teleskopskaftet i aluminium och huvud- och justerbara extrahandtaget är AL-KO GTE 550 Premium en effektiv, robust och enkel hjälpare att använda för din trädgårdsskötsel. Det flexibla, 180 grader vrid- och tippbara trådhuvudet med en klippbredd på 30 cm och växtskydd gör enheten idealisk för exakt trimning vid gräskanter, under buskar, bänkar och längs väggar. På samma sätt presterar AL-KO GTE 550 Premium med en 550 W elektrisk motor väl vid effektiv klippning av längre sträckor eller mindre gräsytor. Med tipp-automatik ställer du lätt in den optimala trådlängden under arbetet, genom att trycka lätt med trimmerhuvudet mot marken. Flexibel tack vare vridbart handtag och styrhjul. Din stora frihet: Denna elektriska trimmer från AL-KO är high-tech-enheten för krävande trädgårdsägare. Tack vare den viskande driften förblir dina grannar ostörda – du trimmar när som helst under dygnet, oavsett kantiga viloperioder.

Denna grästrimmer kammade hem titeln "Bra Köp" i testet som magasinet Gör Det Själv genomförde 2019. Det innebär att modellen var billigast i testet samtidigt som den höll en hög kvalitet på de punkter som testades. Ett bra köp helt enkelt.


 

Produktblad:

Varumärke: AL-KO
Modellbeteckning: GTE 550 Premium
Garanti (år): 1

Allmän information

Färg: Röd
Driftkälla: El
Produktgrupp: Grästrimmers

Funktioner och egenskaper

Automatisk trådmatning (Ja/Nej): Tipp-automatik
Wi-Fi anslutning (Ja/Nej): Nej

Teknisk data

Effekt (w): 550
Vikt (kg): 3

Recensioner

AL-KO - GTE 550 Premium - Utsedd till Bra köp
AL-KO - GTE 550 Premium - Utsedd till Bra köp

Mer från AL-KO