Elgrillar

En rejäl fördel med elgrillen mot andra grillar, är att den är liten och kan användas i stort sett var som helst. Det är ett bra alternativ för dig som bor i flerbostadshus och endast har tillgång till balkong, eller för dig som vill packa med en enkel och smidig grill till husbilssemestern, utan att behöva fundera på kol och tändvätska ... Läs mer


Mustang - Torres

1 290 :-

Mustang - TorresGrillyta 46cm i diameter2000w effekt Fettuppsamlare Termometer i locket Lock i vit färg..

Torres
 
Mustang - Clarett  2400W

1 590 :-

Mustang - Clarett  2400WGrillyta 55x41cm2400w effekt Fettuppsamlare ..

Clarett 2400W
 
Grand Hall - E-grill

1 985 :-

Elgrill från GrandhallElgrill i rostfritt stål och lackerat stål Två 750 W halogenelement Grillgaller i gjutjärn Grillyta 30 x 45cm E-grillen är en elektrisk portabel grill perfekt för terrasser och b..

E-grill
 

Köpråd Elgrillar

En rejäl fördel med elgrillen mot andra grillar, är att den är liten och kan användas i stort sett var som helst. Det är ett bra alternativ för dig som bor i flerbostadshus och endast har tillgång till balkong, eller för dig som vill packa med en enkel och smidig grill till husbilssemestern, utan att behöva fundera på kol och tändvätska

Elgrill är ett bra val för dig som vill kunna grilla inomhus eller på balkongen, då den avger betydligt mindre os och rök än exempelvis kolgrillar. Med en elgrill är det enda du behöver ett eluttag. 

Att tänka på inför köpet av en elgrill

Utrymme

Jämför måtten på grillen med måtten på ytan där den skall användas för att vara säker på att den ryms. Välj en elgrill med inbyggda avställningsytor om du vill utnyttja utrymmet som elgrillen tar upp så effektivt som möjligt. 

Hur bor du

Många modeller av elgrillar går att använda både inom och utomhus, men inte alla. Ifall du vill kunna grilla både i köket och på uteplatsen bör du alltså kontrollera att grillen lämpar sig även för inomhusbruk. I lägenheter kan det finnas speciella bestämmelser. Där är det även bra att höra om det finns några hinder, med din fastighetsvärd. 

Rengörning

Grillar du ofta är det en fördel om din elgrill är enkel att rengöra. Då är ett avtagbart galler som kan diskas i maskin ett bra alternativ. De modeller som saknar grillgaller har en grill och stekplatta istället. Denna bör ha "non-stick"-yta för att enkelt kunna rengöras.