Aqara - G2H - kamera + Zigbee Hub

Denna produkt är tyvärr inte till salu hos oss för tillfället. Vi vill att du ska hitta det du letar efter så nedan ser du förslag från oss och även sponsrade förslag från Prisjakt.

Förslag från Prisjakt.nu

ShopProduktPris
Proshop
Aqara Temperature And Humitidy Sensor 149:-
m.nu
Aqara Temperatur, Luftfuktighet & Lufttryck 159:-
Komplett.se
Aqara temperatur- och luftfuktighetssensor (vit) 169:-


Aqara Camera Hub G2H är en intelligent kamera/Hubb som integrerar dubbla funktioner, en kamera och en Hubb.

Med sin inbyggda kamera med IR night vision och 140° vinkel lens med Full HD 1080p videoupplösning samt AI ansiktsigenkänning kan du känna dig tryggt i ditt hem.

Stöd för HomeKit Secure VideoHubben har funktioner som en video intercom, rörelsedetektion, ljud detektering och inspelning med Micro SD-kort.Den kan också användas som en Zigbee hub i samarbete med andra sensorer, styrenheter och andra enheter för att förverkligafunktioner såsom larm, data rapportering och smart kontroll av hemmet. Aktivitet som upptäcks av kameran analyseras av din hubb för att avgöra om det är människor, husdjur eller bilar som rör sig.

Placeras direkt i ett 230 V uttag och kommunicerar med 2,4 GHz wifi till det lokala nätverket. Med anslutning via ZigBee kan Aqara-tillbehör fortfarande fungera smidigt även om ditt WiFi är instabilt eller avstängt.


 

Recensioner

Aqara - G2H - kamera + Zigbee Hub
Aqara - G2H - kamera + Zigbee Hub
Aqara - G2H - kamera + Zigbee Hub

Mer från Aqara