AL-KO - HWA 4000 Comfort

  • 2 187 :-

Pumpautomat AL-KO HWA 4000 Comfort

  • Insteget i automatisk bruksvattenförsörjning i hus och trädgård
  • Tillförlitlig, tyst drift
  • Pumpar med låga krav på underhåll och konstant vattentryck, inkl. torrkörningsskydd
  • Enkel drifttagning tack vare det integrerade XXL-filtret och backventil
  • Vattenledande delar tillverkade av mässing och rostfritt stål

Pumpautomater - kompakta och kraftfulla Den som föredrar att regelbundet vattna sin trädgård med regn- eller brunnsvatten och inte alltid vill slå en vattenpump på och av, köper en pumpautomat. Pumpautomaten från AL-KO är länken mellan cistern/regntunna och konsumenter, såsom bevattningen av trädgården. Om du exempelvis slår på trädgårdsdusch sker ett tryckfall i ledningen. Den intelligenta elektroniska styrningen Automatic Control svarar och pumpen slås på. Många pumpautomater används intensivt, särskilt på sommaren: Med maskiner från AL-KO satsar du på en hållbara pumpmekanism, som tillsammans med den sofistikerade styrningen ger en stadig bevattning av trädgården. . Pumpautomaten AL-KO HWA 4000 Comfort är vår billiga instegsmodell och erbjuder automatisk vattentillförsel vid konstant tryck.

Tekniska detaljer hos pumpautomaten AL-KO HWA 4000 Comfort Den intelligenta elektroniska styrningen Automatic Control övervakar driften av pumpautomaten permanent och säkerställer därmed en energibesparande drift vid absolut konstant tryck och optimalt skydd mot torrkörning. När vattnet försvinner stoppas pumpen omedelbart - så att pumpen inte körs het. Beslagen för inloppet och utloppet är av mässing, de vattenbärande delarna i pumphydrauliken är tillverkade av rostfritt material. Och vad många också uppskattar vid driften av pumpautomater: Maskinerna har extremt låga krav på underhåll och är extremt tysta. På grund av lyfthöjden på upp till max. 45 m och den maximala självsugande höjden av 8 m kan pumpautomaten användas variabelt. Vare sig från en reservoar ovan jord, regntunnan eller en djup brunn - den omedelbart insatsberedda pumpen med ett flöde på upp till 4000 l/h kan övertyga i varje situation. För att förhindra skador hos pumpautomaten från AL-KO HWA 4000 Comfort orsakade av grova föroreningar, och oberoende av vattenkvalitén, har den ett effektivt och stort XXL-filter som är lätt att rengöra och kan användas länge. För att ta bort filtret använder du den medföljande filternyckel - snabbt och enkelt. Så sparar du tid i underhållet och håller pumpen i god skick för att fungera effektivt. Det effektiva insugningssystemet hos pumpautomaten AL-KO HWA 4000 Comfort ser till att det nödvändiga vattnet även över långa avstånd transporteras snabbt genom vattenslangen. På detta sätt är pumpen klar för användning på mycket kort tid. Anslutningarna för slangarna motsvarar den vanliga standardstorleken på 1 tum, så att redan befintligt material lätt kan kombineras med AL-KO-pumpautomaten. Obs: Pumpautomaten är inte lämplig för dricksvatten, utan endast för bruksvatten.


Allmän information

Märke: AL-KO
Modell: HWA 4000 Comfort
Färg: Röd
Driftkälla: Nätdrift
Garanti (år): 1
Produktgrupp: Pumpautomat

Teknisk data

Max. Insugningshöjd (m): 8
Max. Pumpkapacitet (l/h): 4000
Max. Tryckhöjd (m): 45
Motoreffekt (watt): 1000
Vikt (kg): 11.5
Höjd (cm): 35
Bredd (cm): 20.8
Djup (cm): 47.6
AL-KO - HWA 4000 Comfort
AL-KO - HWA 4000 Comfort

AL-KO - HWA 4000 Comfort

Pumpautomat AL-KO HWA 4000 ComfortInsteget i automatisk bruksvattenförsörjning i hus och trädgård Tillförlitlig, tyst drift Pumpar med låga krav på underhåll och konstant vattentryck, inkl. torrkörnin..

2 187 :-
Beställningsvara

Mer från AL-KO