Moccamaster


Historia

Guidad av en passion för välsmakande kaffe och en anda av innovation planerade den holländska industridesignern och ingenjören Gerard C. Smit att designa en kaffebryggare som konsekvent gjorde en s.k. Gold Cup of Coffee. Sedan 1968 är Moccamaster-bryggare handgjorda och testade i hjärtat av Nederländerna, vilket säkerställer arvet från Gerard C. Smit återspeglas i varje Moccamaster-bryggare som miljontals personer i världen åtnjuter.

Den innovativa teknologin

Moccamaster kombinerar framgångsrikt de bästa innovationerna inom modern produktutveckling. Varje bryggare är tillverkad med ett slitstarkt metallhus, kvalitetsdelar som kan bytas ut och har 5-års garanti. Delar med hårdast slitage kan lätt bytas ut. Och all plast som används är återvinningsbar.

Moccamaster kaffebrygare brygger 10 koppar på 6 minuter

Med ett åtagande att konsekvent brygga Gold Cup of Coffee, producerar Moccamaster endast bryggare som klarar de höga kraven från European Coffee Brewing Center. De kraven innefattar bland annat att bryggaren brygger snabbt, under rätt temperatur, och utvecklar aromerna i kaffet på ett utmärkt sätt.

Oavsett vilken bryggare du väljer så har alla Moccamasters bryggare ett kraftfullt bryggelement på 1520W som håller en konstant bryggtemperatur på 92-96 grader. Även ett separat värmehållningselement håller värmen på optimala 82-85 grader.

Vilka är skillnaderna mellan Moccamasters modeller?

Volym kaffe: från 1 kopp till 1,8 liter kanna.
Kropp: K-serien: rektangulärt tornhus, C-serien: cylindriskt / runt tornhus
Karaff: termisk karaff (utan kokplatta) eller glaskaraff (med kokplatta)
Brew-Basket: Manuell justering av droppstopp, automatisk droppstopp, inget droppstopp
Auto-off strömbrytare: Glaskaraffmodeller stängs av på 100 minuter, Cup-One-modeller stängs omedelbart av efter bryggning. Det finns inget behov av en AO-strömbrytare på Thermal Carafe-modeller eftersom kopparkokelementet stängs av automatiskt via flottöromkopplaren efter att vatten har tappats ur vattenbehållaren. Strömbrytarens lampa förblir tänd, men indikerar bara att den är klar och drar inte ström till elementet.


Alla produkter från Moccamaster

Visar 1 till 4 av 4 (1 Sidor)