Vakuumpackare

Vakuumpackaren är extremt användbar för att öka hållbarheten på din mat. När du exempelvis fryser in mat i en vanlig plastpåse, blir det snart iskristaller på maten från luftfuktigheten och smaken får en "fryst" ton. Med en vakuumpackad lösning minimerar du mängden kristaller som bildas. Maten håller även längre i kylskåp om du vakuumpackar den. Med en vakuumpackare blir det lätt att ta vara på trädgårdens skörd eller jägarens kött, eller för dig som vill prova på at ... Läs mer


Alla produkter

OBH Nordica - Food Sealer Slim

  • Färg: Svart
  • Effekt (w): 100
569 :- I lager
OBH Nordica - Food Sealer Pro

  • Färg: Silver
  • Effekt (w): 140
2 995 :-  
OBH Nordica - Food Sealer Chef

  • Färg: Silver
  • Effekt (w): 120
1 195 :-  
OBH Nordica - Food Sealer Supreme

  • Färg: Silver
  • Effekt (w): 130
1 995 :-  

Köpråd Vakuumpackare

Vakuumpackaren är extremt användbar för att öka hållbarheten på din mat. När du exempelvis fryser in mat i en vanlig plastpåse, blir det snart iskristaller på maten från luftfuktigheten och smaken får en "fryst" ton. Med en vakuumpackad lösning minimerar du mängden kristaller som bildas. Maten håller även längre i kylskåp om du vakuumpackar den. Med en vakuumpackare blir det lätt att ta vara på trädgårdens skörd eller jägarens kött, eller för dig som vill prova på att tillaga mat i sous vide.

Du har användning av en vakuumförpackare när du behöver kunna förvara mat längre än du vanligtvis kan. De vakuumförslutna påsarna ökar hållbarheten avsevärt. De bevarar även smaker mycket bättre än andra behållare, tack vare bristen på syre. Dessutom skyddar vakuumförpackningen mot frostskador vid långtidsförvaring i frysen. Om du vill testa på att laga sous vide är en vakuumförpackare en bra investering. Sous vide är en tillagningsmetod där du tillagar en råvara i en vakuumförpackning i vatten, vilket skall hålla samma temperatur under en längre tid. Vakuumförpackaren är också perfekt om du vill marinera kött snabbt och enkelt, det tar endast 20 minuter att marinera kött eller fisk med hjälp av en vakuumförpackare..

De allra smidigaste vakuumförpackarna har en handsfree-funktion vilket gör precis som den låter den låter dig lätt och snabbt vakuumförpacka råvaror automatiskt.

En vakuumförpackare vilket kan förvaras stående sparar dessutom plats suveränt om du har ont om utrymme i köket.