Kylboxar

En elektrisk kylbox håller mat och dryck ordentligt kall under ... Läs mer

Visa endast


Dometic - WCI 33

1 467 :-

Överlägsen isförvaring Lätt att hålla rent Enkel transport Denna mycket effektiva och lätta kylbox på 33 L kan hålla is fryst i flera dagar beroende på användning och omgivningstemperatur. Den är gjo..

WCI 33
 
Dometic - CI 110

4 245 :-

Denna mycket effektiva och lätta kylbox på 111 L kan hålla is fryst i flera dagar beroende på användning och omgivningstemperatur. Den är gjord av tjockt isoleringsskum och har en unik labyrinttätnin..

CI 110
 
Dometic - CI 70

3 195 :-

Denna mycket effektiva och lätta kylbox på 71 L kan hålla is fryst i flera dagar beroende på användning och omgivningstemperatur. Den är gjord av tjockt isoleringsskum och har en unik labyrinttätning..

CI 70
 
Dometic - CFX 35W

7 624 :-

Kraftfull kylning Mycket effektiv Låg vikt Dometic CoolFreeze CFX 35W är en kraftfull kyl och frysbox på 32 L. Den högpresterande kompressorteknologin och den extra tjocka isoleringen gör den här kyl..

CFX 35W
 
Dometic - CI 85

3 650 :-

Denna mycket effektiva och lätta kylbox på 87 L kan hålla is fryst i flera dagar beroende på användning och omgivningstemperatur. Den är gjord av tjockt isoleringsskum och har en unik labyrinttätning..

CI 85
 
Dometic - CFX 40W

11 045 :-

Kraftfull kylning Mycket effektiv Låg vikt Dometic CoolFreeze CFX 40W är en kraftfull kyl och frysbox på 38 L. Den högpresterande kompressorteknologin och den extra tjocka isoleringen gör den här kyl..

CFX 40W
 
Dometic - CFX 75DCW

14 715 :-

Om du vill förvara livsmedel och dryck, kommer den här kylboxen att uppfylla alla dina kylbehov. Dometic CoolFreeze CFX 75DZW har två temperaturzoner vilket möjliggör samtidig kylning och djupfrysnin..

CFX 75DCW
 
Dometic - CI 55

2 690 :-

Denna mycket effektiva och lätta kylbox på 53 L kan hålla is fryst i flera dagar beroende på användning och omgivningstemperatur. Den är gjord av tjockt isoleringsskum och har en unik labyrinttätning..

CI 55
 
Dometic - WCI 13

786 :-

Överlägsen isförvaring Lätt att hålla rent Enkel transport Denna mycket effektiva och lätta kylbox på 13 l kan hålla is fryst i flera dagar beroende på användning och omgivningstemperatur. Den är gjo..

WCI 13
 
Dometic - CI 42 Grön

2 465 :-

Denna mycket effektiva och lätta kylbox på 43 L kan hålla is fryst i flera dagar beroende på användning och omgivningstemperatur. Den är gjord av tjockt isoleringsskum och har en unik labyrinttätning..

CI 42 Grön
 
Dometic - CFX 28

7 369 :-

Kraftfull kylning Mycket effektiv Låg vikt Dometic CoolFreeze CFX 28 är en kraftfull kyl och frysbox på 26 L. Den högpresterande kompressorteknologin och den extra tjocka isoleringen gör den här kylb..

CFX 28
 
Dometic - CFX 95DZW

16 710 :-

Kraftfull kylning Regleras via Wifi Om du vill förvara livsmedel och dryck, kommer den här kylboxen att uppfylla alla dina kylbehov. Dometic CoolFreeze CFX 95DZW har två temperaturzoner vilket möjlig..

CFX 95DZW
 
Dometic - WCI 22

1 270 :-

Överlägsen isförvaring Lätt att hålla rent Enkel transport Denna mycket effektiva och lätta kylbox på 22 L kan hålla is fryst i flera dagar beroende på användning och omgivningstemperatur. Den är gjo..

WCI 22
 
Dometic - CFX 100W

13 758 :-

Temeraturreglage USB-Port Tystgående Dometic CoolFreeze CFX 100W är en kraftfull kylbox för kylning eller frysning på 88 L. Den högpresterande kompressortekniken och den extra tjocka isoleringen gör ..

CFX 100W
 
Dometic - CI 85W

3 965 :-

Denna mycket effektiva och lätta kylbox på 86 L kan hålla is fryst i flera dagar beroende på användning och omgivningstemperatur. Den är gjord av tjockt isoleringsskum och har en unik labyrinttätning..

CI 85W
 
Dometic - CFX 50W

12 175 :-

Kraftfull kylning Mycket effektiv Låg vikt Dometic CoolFreeze CFX 50 är en kraftfull kyl och frysbox på 46 L. Den högpresterande kompressorteknologin och den extra tjocka isoleringen gör den här kylb..

CFX 50W
 
Dometic - CFX 65W

13 455 :-

Kraftfull kylning Mycket effektiv Låg vikt Dometic CoolFreeze CFX 65W är en kraftfull kyl och frysbox på 60 L. Den högpresterande kompressorteknologin och den extra tjocka isoleringen gör den här kyl..

CFX 65W
 
Dometic - CI 42

1 986 :-

Denna mycket effektiva och lätta kylbox på 43 L kan hålla is fryst i flera dagar beroende på användning och omgivningstemperatur. Den är gjord av tjockt isoleringsskum och har en unik labyrinttätning..

CI 42
 
Dometic - WCI 22 Grön

1 270 :-

Överlägsen isförvaring Lätt att hålla rent Enkel transport Denna mycket effektiva och lätta kylbox på 22 L kan hålla is fryst i flera dagar beroende på användning och omgivningstemperatur. Den är gjo..

WCI 22 Grön
 

Köpråd Kylboxar

En elektrisk kylbox håller mat och dryck ordentligt kall under den varma resan, på campingen eller i båten. Allt för att du ska slippa kylklampar som läcker och tar plats, och istället njuta av stekande sol och ljumma havsvindar.

Det finns tre olika tekniker för att kyla: absorption, kompressor och termoelektrisk kylning. Varje teknik har sina egna specifika fördelar som rekommenderas för vissa förhållanden. Olika kylningstekniker klarar olika omständigheter, vilket är viktigt att tänka på vid val av kylbox. Termoelektriska och absorptionskylboxar kommer att kyla mellan 18 till 30 minusgrader under omgivningstemperaturen, vilket således inte är lämpligt om du reser någonstans där temperaturerna når 30 minusgrader eller mer. I varma regioner å andra sidan, rekommenderas en kompressorkylbox. Där är kylprestandan så kraftfull att den kan djupfrysa även i de varmaste omgivningstemperaturerna. Beroende på var du ska placera din kylbox och hur känslig du är för ljud kan driftsljudet från kylboxen också vara relevant att ha i åtanke. Ljudnivån beror på den kylteknik som används i kylboxen där absorptionstekniken är helt tyst, kompressorn ett mellanting och
den termoelektriska tekniken avger ett kontinuerligt ljud från fläkten. Vissa kompressorkylboxmodeller har två oberoende kylningszoner, vilket innebär att en zon kan användas för att kyla ned och den andra för att frysa ned, samtidigt. En väldigt bekväm funktion som besparar dig från att köpa två kylaggregat. Istället för att kyla ned håller en termoelektrisk kylbox mat och dryck kalla. Därför är det nödvändigt att kyla ned maten i förhand innan du beger dig ut på resan.

Alla typer av bärbara kylboxar kan förlita sig på ett batteri för strömförsörjning utanför fordonet. Alternativt kan du anamma den traditionella och billiga lösningen med kylklampar. För att behålla kylprestandan, oavsett var du befinner dig, är förmågan att driva en absorptionskylbox på gasol en viktig fördel. Om du reser längre perioder kan det vara uppskattat att ha en djupfrysningsfunktion på din kylbox. En kompressorkylbox kan frysa ned till –22 °C. För kortare resor på några dagar eller en vecka, kan en absorptionskylbox vara mer lämplig. Även om den inte är lika kraftfull som en kompressorenhet, kommer absorptionskylboxen att kyla ned innehållet.