HozelockHozelock har flera olika lösningar för bevattning, dammar och trycksprutor som hjälper dig att njuta så mycket som möjligt av din trädgård. Beroende på storlek och form på din trädgård, vare sig du vattnar växter, underhåller en damm eller sprutar bekämpningsmedel eller gödsel har Hozelocks produkter tagits fram för att möta alla dina behov.


Slangförvaring

 Hozelocks slangvindor och vagnar ger dig krångelfri förvaring för din trädgårdsslang genom att den lindas upp på en smidigt sätt. Det finns flera olika utföranden beroende på ditt behov, allt från enklare stående vindor till vagnar som enkelt kan förflyttas i trädgården och väggmonterade enheter som du kan placera vid kranen. De flesta av deras slangvindor inkluderar en monteringssats så att du kan använda dem direkt.

Vattenspridare

 Sprinkler är det lättaste sättet att vattna stora ytor i trädgården. De ger vatten i olika former, inklusive ytor som är runda eller rektangulära. Hozelocks sprinkler har utformats för alla trädgårdsstorlekar och täcker upp till 450 m² för de största trädgårdarna. De kan även justeras om endast en viss del av trädgården behöver vattnas, till exempel de blomsterland som får mest sol.

Sprutpistoler

 Hozelock specialiserar sig på att förse dig med den perfekta sprutpistolen eller sprinklerpistolen för dina behov av bevattning och rengöring utomhus. Hozelocks vanliga sprinklerpistoler, som vår Multi Spray, har en enkel funktion för att reglera flödet, vilket kan spara upp till 50 % vatten. Funktioner som låsningsbara avtryckare och mjuka grepp gör det bekvämt och enkelt att vattna under lång tid.Alla produkter från Hozelock

Hozelock - Fast Cart- 40m slang- koppl & munst
Hozelock - Micro Reel 10m slang m hållare- koppl & munst

  • Räckvidd (m): 10
  • Slangdimension (Ø mm) 9
255 :-  
Hozelock - Pico Reel- 10m slang- koppl & pistol

  • Räckvidd (m): 10
  • Slangdimension (Ø mm) 9
379 :-  
Visar 1 till 28 av 57 (3 Sidor)