KitchenAid - 125EAC

 • KitchenAid - 125EAC

Köksmaskin från KitchenAid

 •  Den högpresterande motorn arbetar med direkt överföring via kugghjul i stället för drivrem, vilket gör motorn tystare, robustare och effektivare. 
 • Tillverkad helt i metall för hållbarhet och stabilitet.
 • Det unika planetariska rörelsesystemet säkerställer att de kraftfulla mixerbladen blandar ingredienserna snabbt, noggrant och ända upp till skålens kant. 
 • Energieffektiv motoranvändning gör att köksmaskinen kan hantera även tuffa uppgifter utan onödig effektförbrukning. Vanligtvis använder köksmaskinen endast 60 till 70 watt till en normaldeg, så de 300 watt som den kan prestera vid maximal belastning är mer än tillräckligt även för de tuffaste uppgifterna.
 • En anslutningspunkt för tillbehör gör det enkelt att använda fler än 15 olika typer av tillbehör. 

Multifunktionell köksmaskin i mjuk, rundad design med uppfällbart huvud som gör den enkel att använda och rengöra. Den rostfria stålskålen på 4,8 liter gör det lätt att röra, knåda och blanda med hastigheter från 1 till 10, medan de extra tillbehören gör köksmaskinen till kökets kulinariska centrum.

Professionell prestanda: KitchenAid har alltid förlitat sig på proffsen för att få råd, insikt och förslag när de utvecklar sina produkter. Det är inte bara därför de är unika, utan även för sin högkvalitativa tillverkning och sättet de sporrar din kulinariska passion med beprövad kvalitet. Oavsett om du är nybörjare eller redan är på god väg att bli en expert, är KitchenAid en idealisk samarbetspartner: alla apparater är inspirerade av, utformade av och utvecklade i samarbete med professionella kockar. Resultatet av denna långvariga relation är en serie produkter vars teknik och material levererar förstklassiga professionella resultat. Detta innebär högkvalitativa, snygga och effektiva produkter och fler alternativ för matlagning och köksinredning. Alla som verkligen förstår vad det innebär att ta mat på allvar kan nu få professionella resultat tack vare KitchenAid-produkternas utformning.

Konstnärlig kvalitet: Synen och känseln är de första sinnena som kommer i kontakt med KitchenAid. Faktum är att alla KitchenAid-apparater står för fint hantverk, hållbarhet, sofistikerade material, robusthet och ett öga för detaljer. Rostfritt stål ger känslan av hållbarhet och enastående kvalitet för både ögon och händer. Alla dessa delar kombineras i harmoni med minutiös utformning och omsorg, både för större och mindre apparater.

Ikonisk design: Hela KitchenAids sortiment av mindre hushållsapparater, större apparater och matlagningsredskap har alltid stått ut med sin tidlösa, distinkta och djärva design, inspirerad av den ikoniska köksmaskinen, som ger köket karaktär. Fint hantverk, hållbarhet, robusthet, kvalitetsmaterial och ett öga för detaljer var och är tveklöst grunden för alla KitchenAids mindre och större apparater, oavsett om de är fristående eller inbyggda modeller. 

Allmän information

Märke: KitchenAid
Modell: 125EAC
Färg: Creme
Garanti (år): 5
Produktgrupp: Köksmaskiner

Information om köksmaskiner och assistenter

Antal skålar (st): 1
Bunkens material: Rostfritt stål
Medföljande tillbehör: Bunke 4,83 liter, degkrok, flatblandare, ballongvisp
Pulsfunktion (ja/nej): Nej

Teknisk data

Motoreffekt (watt): 300
Bunkens volym (l): 4.83
Vikt (kg): 10.65
Höjd (cm): 35
Bredd (cm): 22
Djup (cm): 35
Bosch - MUM54A00
  1 579 :-
  I lager

  Mer från KitchenAid