Gardena


Gardena erbjuder allt som behövs för både stora och små trädgårdar. Deras produkter sträcker sig från bevattningssystem, pumpar, trädgårdsdammar, gräsmattevård till trädgårdsredskap. Gardena är ett stort varumärke för trädgårdsredskap och finns i 80 länder över hela världen. Miljontals trädgårdsägare över hela världen väljer trädgårdsredskap från Gardena.


Historien bakom Gardena

Gardena grundades 1961 och har vuxit från ett litet handelsbolag för trädgårdsredskap till en stor tillverkare av produkter och system för trädgården. Det stora genombrottet kom 1968 när Original Gardena System introducerades. Genom åren har Gardena utvecklat många banbrytande lösningar för trädgårdslivet som exempelvis Sprinklersystem och Micro-Drip-System för bevattning. Combi-lösningen där det är enkelt att koppla ihop produkter är också en favorit bland kunderna. Sedan 2007 är Gardena medlem i Husqvarna Group och är, tillsammans med Husqvarna och McCulloch, ett av deras viktigaste globala konsumentvarumärken.


Robotgräsklippare med innovativa lösningar

Tack vare Silent Drive motorn är Gardenas robotgräsklippare bland de tystaste på marknaden (58 dB). De är enkla att installera och programmera efter just dina behov. Robotgräsklippare från Gardena är tekniskt avancerade och kan användas i alla väder, ingen regnsensor behövs. Genom SensorControl-funktionen kan exempelvis SILENO+ registrera hur snabbt gräset växer och bara klippa när gräset blivit tillräckligt långt.

Micro-drip för precision

Micro-Drip-System gör att du slipper be grannarna om hjälp med bevattningen när du reser bort. Du slipper lämna noggranna instruktioner och gå och oroa dig för att dina älskade växter inte ska få bästa tänkbara skötsel när du är borta. ack vare Micro-Drip-Systems höga precision och jämna vattentillförsel hamnar vattnet där det gör mest nytta, nämligen vid växternas rötter. Du kan automatisera bevattning med Gardenas bevattningsdator och kombinerar du den med smart Water Control så kan du även styra bevattningen med en app.

Trädgårdsredskap som håller länge

Tydlig struktur och genomtänkt ergonomi, övertygande kvalitet och produktegenskaper har gjort Gardenas produkter mycket omtyckta. Sekatörerna från Gardena är robusta och har lång livslängd men är ändå lätta redskap som ger dig rejäl skärkapacitet.

Trädgårdssågarna från Gardena är tillverkade i kvalitetsmaterial och är tillräckligt robusta för träd- och buskbeskärning som kan vara svårt med mindre verktyg. Gardena tillverkar även toppsaxar, grensaxar och häcksaxar.


Alla produkter från Gardena

Visar 1 till 28 av 332 (12 Sidor)