Dränering och vattensystem
Gardena - Comfort Hydroforpump 5000/5

Denna produkt är tyvärr inte till salu hos oss för tillfället. Vi vill att du ska hitta det du letar efter så nedan ser du förslag från oss och även sponsrade förslag från Prisjakt.

Förslag från Prisjakt.nu

ShopProduktPris
Proshop
Gardena Wall-Mounted Hose Box RollUp XL 35m White 2390:-
Hornbach
Slangvinda GARDENA XL exklusiv väggslangbox 35m inkl. Classic multifun 2390:-
Elgiganten
GARDENA 18632-20 35 m Slangupprullare 2490:-
CDON
GARDENA 18632-20 35 m Slangupprullare 2490:-


Gardena - Comfort Hydroforpump 5000/5

  • Effekt 1100 W
  • Max leveranskapacitet 4500 l/h
  • Max tryck 5 bar
  • Max självsug 8 m

Energibesparande och behändig Eco-läget med steglös justering sparar upp till 15 % energi jämfört med normal drift.

Tanken är underhållsfri i 5 år Inget byte av membranen, luft behöver inte fyllas på.

Inbyggt torrkörningsskydd med varningslampa Pumpenheten slår av automatiskt, t.ex. när den inte kan pumpa mer vatten från brunnar eller cisterner. Automatisk frånslagsfunktion: förhindrar pumpen från att överhettas och skadas.

Problemfri användning från början En automatisk backventil säkerställer en optimal självsugsfunktion och en problemfri drift från början. Kan bekvämt slås på och av med ett multifunktionsvred. Möjlighet att välja mellan manuell och automatisk drift.

Nu ännu effektivare 3 anslutningsmöjligheter för flera enheter Flera enheter kan anslutas samtidigt på trycksidan.

Kraftfull prestanda, intelligent teknik, hög kapacitet Genom att använda GARDENA hydroforpump 4000/4 eco med en effekt på 1 100 W och en maximal leveranskapacitet på 4 500 l/h, kan du enkelt spara energi. Den distribuerar billigt regnvatten, från t.ex. regntunnor, brunnar eller cisterner, till ditt hus och din trädgård helt automatiskt. Till exempel kan du använda vatten från hydroforpumpen för att spola toaletten, till din tvättmaskin eller för bevattning av din trädgård. Beroende på olika vattenbehov slås hydroforpumpen av och på automatiskt och är därmed väldigt billig i drift. Även eco-läget med steglös justering sparar upp till 15 % energi jämfört med normal drift. Det gör det skonsamt för både din plånbok och för miljön. Garanterad säkerhet tack vare det inbyggda torrkörningsskyddet med varningslampa: hydroforpumpen slås av automatiskt när pumpen torrkörs. Skulle en pump bli överhettad när vätskeflödet minskar finns det ett överhettningsskydd genom en automatisk frånslagsfunktion. Behändig: den stora tanken på 24 liter är underhållsfri i 5 år. Under denna tid behöver membranet inte bytas ut och luften inte fyllas på. GARDENA hydroforpump har ett inbyggt seriemonterat förfilter som skyddar pumpenheten mot smuts och sand. Dessutom har den en backventil, vilket betyder att den enkelt kan sättas i drift, stängas av eller ställas in på ”manuell” eller ”automatisk” med hjälp av multifunktionsvredet. Den stora fyllningsöppningen och luftningsventilen säkerställer en snabb och problemfri driftstart. Självsugsfunktionen är optimerad tack vare backventilen med automatisk justering. Dessutom övervakar ett överhettningsskydd den kontinuerliga och problemfria driften av den underhållsfria kondensatormotorn. På trycksidan kan du använda tre olika anslutningsmöjligheter beroende på behov eller använda dem individuellt för att köra flera enheter samtidigt. Töm pumpen med hjälp av avtappningsskruven innan den första frosten. Med sin välkonstruerade teknik, sina material i toppkvalitet och sin kompakta, utrymmesbesparande design vinner hydroforpumpen många kunders förtroende. Manometern och tryckvakten är inbyggda, vilket sparar plats och ger ett rent intryck. Saltvatten, aggressiva och lättantändliga substanser samt livsmedel får inte användas i pumpen. Som tillbehör från GARDENA Service finns fjädermonterade gummifötter som gör att hydroforpumpen går ännu tystare. Max. tryck/leveranshöjd 5,0 bar/50 m kopplingstråd 33,3 mm (G1).


 

Produktblad:

Varumärke: Gardena
Modellbeteckning: 01755-20
Garanti (år): 3

Allmän information

Färg: Turkos
Produktgrupp: Hydroforpump

Teknisk data

Max. Pumpkapacitet (l/h): 4500
Max. Tryckhöjd (m): 50
Max. vattentemperatur (°C): 35
Motoreffekt (W): 1100

Recensioner

Mer från Gardena