Basturum
Harvia - Radiant infrakabin för 1 person

 • 32 854:-

 • 2815 kr/mån - Delbetala räntefritt i 12 mån. Info. Alla villkor i kassan!

Lagerstatus: Beställningsvara, beräknas skickas inom 2-5 arbetsdagar
14 dagar öppet köp från leverans
Gratis hemleverans i hela Sverige
1 mån gratis självriskförsäkring ingår (frivilligt)


Radiant infrakabin för 1 person

 • En investering för det egna välmåendet
 • ökar och stimulerar blodcirkulationen, får muskler att slappna av
 • Kan användas dagligen

Harvia introducerar Radiant infrakabinerna på marknaden som ger dig möjligheten att slappna av när det bäst passar dig. Infrakabinens funktion baseras på element som producerar infraröd värme. Värmen är likadan god värme som solen också producerar. Infraröd värme ger dig en total avslappning och en uppfriskande känsla. Du får söderns värme till ditt hem.

Nu äntligen även för skandinavier. Harvia har tillverkat infrakabiner redan i över tio års tid. Det huvudsakliga marknadsområde har varit Mellaneuropa, men nu har även finländarna blivit entusiastiska över infrakabinernas värme som har många positiva inverkningar. Infrakabiner har använts i åratal omkring världen, bl.a. på span, i hotell, skönhetssalonger och privata hem. Till exempel mellaneuropéerna är mycket övertygade av infrakabinernas fördelar. Infrakabinen kan installeras i vilket normalt utrymme som helst, till exempel i sovrummet. Infrakabinen får monteras utan speciella byggnadstillstånd och är även lätt att montera i flervåningshus.

En investering för det egna välmåendet. Bred ut en handduk och sätt dig i infrakabinen med en tidning. Reservera en halvtimme för dig själv och fördjupa dig i din stund av njutning. Låt känslan av välmående ta över kropp och själ. Infrakabinens värme baseras på värmeelement som producerar långvågig, torr värme. Den påverkar djupt in vävnaden och har många goda påverkningar. Värmen är en likadan god värme som solen producerar och därför har användningen av infrakabin och ljusterapi många liknande inverkningar. Infraröd värme har i åratal använts vid sjukhus och rehabiliterings­center, vilket betyder att man redan länge har varit medveten om dess positiva inverkan på hälsan som vårdmetod.

Infraröd värme har en liknande inverkan som motion. Den ökar och stimulerar blodcirkulationen, får muskler att slappna av, förbränner kalorier, avlägsnar och lindrar stress samt ger både fysisk och psykisk avslappning. Infraröd värme uppfriskar och ger fart för muskulaturen och är då en utomordentlig uppvärmningsform före en träningspass såsom efteråt har värmen en skön återhämtnings- och lungnande verkan.

Infrakabinen kan användas dagligen. Lämplig längd för en behandling är cirka 30 minuter. Temperaturen kan justeras till maximalt 65 grader. För att få infrakabinens mångsidiga positiva inverkningar rekommenderar Harvia att man använder infrakabinen cirka tre gånger per vecka. Eftersom svettning och avdunsting är mycket större i högre temperarurer i en infrakabin ska du komma ihåg att dricka vatten både före och efter.

Den infraröda värmens inverkningar: Infrakabinens värmer upp vävnaden djupt. Detta befrämjar en mycket kraftig svettutsöndring från djupet av vävnaden, främjar ämnesom­sättningen och stimulerar blod­cirkulationen. Infrakabinens värme hjälper bland annat i kampen mot förkylningsvirus.

Bruksanvisning


 

Produktblad:

Varumärke: Harvia
Höjd (cm): 191
Bredd (cm): 90
Djup (cm): 90

Teknisk data

Säkring 1-fas (A): 10
Effekt (w): 1340

Recensioner

Harvia - Radiant infrakabin för 1 person
Harvia - Solide Compact
 • Bredd (cm): 203
 • Djup (cm): 203
108 426:-
Harvia - Radiant infrakabin för 2 personer
 • Höjd (cm): 191
 • Bredd (cm): 120
 • Djup (cm): 105
36 081:-
Harvia - Radiant infrakabin för 1 person
 • Höjd (cm): 191
 • Bredd (cm): 90
 • Djup (cm): 90
32 854:-

Mer från Harvia