Matgrupp
Keter - Matgrupp Columbia - stor

Denna produkt är tyvärr inte till salu hos oss för tillfället. Vi vill att du ska hitta det du letar efter så nedan ser du förslag från oss och även sponsrade förslag från Prisjakt.

Förslag från Prisjakt.nu

ShopProduktPris
Adlibris
Keter 481:-


Matgrupp Columbia - stor

  • 4 stolar + 4 pallar + bord
  • Smart och kompakt matgrupp
  • Flätad konstrotting design

Matgruppen Columbia kännetecknas av en exceptionellt modern och elegant design inspirerad av naturlig rotting. Matgruppens modulkonstruktion gör det möjligt att skjuta in stolarna under bordet vilket sparar plats på terrassen eller balkongen och med djupa säten och mjuka kuddar garanterar maximal komfort. Matgruppen innehåller ett bord, 4 fåtöljer, samt 4 pallar och är tillverkad av väderbeständigt material som skyddar mot UV-strålning . Lätt att montera. Enkelt att underhålla.

Detta set innehåller 4 bekväma pallar utöver samma produkter som ingår i Matgrupp Columbia (4 stolar + bord).

Keter - ledande inom trädgårdsprodukter Keter är ett globalt ledande företag och har varit verksamt i över 60 år. Keter tillverkar utemöbler med stort fokus på hållbarhet och innovation samtidigt som en attraktiv design och funktionalitet är ett genomgående tänk. Varumärkets engagemang för att förbättra och förenkla konsumenternas vardag bidrar till att skapa en inbjudande och avkopplande miljö.

Keters miljöarbete Keter's produkter är skapade för att hålla en hel livstid med minimal miljöpåverkan utan att kompromissa med kundernas förväntningar på kvalitet. Idag är Keter industriledande inom återvunnen plast och erbjuder ett brett sortiment skapat av 100% återvunnet material.


 

Produktblad:

Varumärke: Keter
Modellbeteckning: Matgrupp Columbia
Bredd på stol (cm) 54
Höjd på stol (cm) 68

Allmän information

Färg på dynor: Grå
Produktgrupp: Matgrupper

Funktioner och egenskaper

Väderbeständig (Ja/Nej): Ja
Ingår soffa (Ja/Nej): Nej
Levereras monterad (Ja/Nej): Nej

Teknisk data

Antal stolar (st): 4
Antal pallar (st): 4

Recensioner

Keter - Matgrupp Columbia - stor

Mer från Keter