Gorenje - WA74SY2B

  • 4 822 :-

  • Exkl moms: 3 858 :-

Alltid fri frakt!

> Läs mer om leveransen!

Offert på större inköp

> Kontakta oss
idag!

Delbetala räntefritt

Välj 3, 6 eller 12 mån. Läs mer.


Tilläggstjänster

Inbärning av produkt (590 :-)
Inbärning och bortforsling av din gamla produkt (790 :-)
Inbärning och installation (medför längre levtid) (1 190 :-)
Inbärning, installation och bortforsling av gammal produkt (medför längre levtid) - 1 (1 390 :-)

Tvättmaskin från Gorenje.

  • TotalWeightControl - Utmärkta tvättresultat oavsett mängden tvätt
  • AquaStop - Ingen risk för översvämning
  • SoftSound - Användarvänliga akustiska signaler
  • Stabilitetskontroll - Maskinstabilitet under drift
  • Barnlås - Säkerhet för nyfikna barn

TotalWeightControl - Utmärkta tvättresultat oavsett mängden tvätt: Sensorn justerar alla tvättparametrar efter mängden tvätt i trumman. Detta leder till optimal vatten- och strömförbrukning, kortare tvättprogram och markant tystare drift. Du kan tvätta allt i hela tvättkorgen – oavsett hur mycket det är blir tvätten ren och luktar gott.

DuraHeat - Säker och hållbar: Det omdesignade, förbättrade värmeelementet innehåller ett skydd mot överhettning. Det gör tvättmaskinen säkrare och mer hållbar.

SoftSound - Användarvänliga akustiska signaler: Förutom exeptionell design är Gorenje tvättmaskiner också angenäma att lyssna till. Standardinställda akustiska signaler och högtalare i hög kvalitet bidrar till en bättre användarupplevelse. Man har också utformat programväljare, funktionsknappar, tvättmedelsdispenser och lucka med användaren i åtanke.

SterilTub - Lösningen för väldoftande tvätt: Programmet håller tvättmaskinens insida ren och fräsch så att tvätten luktar gott. När man tvättar med tvättmedel vid lägre temperaturer kan en miljö med goda förutsättningar för bakterietillväxt skapas, vilket i sin tur kan göra att tvätten inte luktar fräscht. SterilTub körs med tom trumma och eliminerar bakterier från maskinens insida.

AquaStop - Ingen risk för översvämning: Om en läcka uppstår stänger säkerhetssystemet automatiskt av vattenförsörjningen till slangen och maskinen för att förhindra vattenskador. Kvarvarande vatten i trumman pumpas automatiskt ut i utloppsslangen. Därmed kan tvättmaskinen lämnas utan uppsikt utan att du behöver oroa dig för vattenskador. De avancerade modellerna har en speciell sensor i tvättmaskinens bas. Om en läcka uppstår stänger sensorn omedelbart av maskinens vattentillförsel.

Stabilitetskontroll - Maskinstabilitet under drift: Stabilitetskontrollsystemet ser till att tvätten distribueras jämnt inne i trumman. Om stabilitetskontrollen registrerar en obalans kommer trummans rotering att stoppas för jämnare distribuering av tvätten.

Barnlås - Säkerhet för nyfikna barn: Luckan är låst under hela tvättprogrammet, så att inte ens riktigt nyfikna barn kan öppna den. För extra säkerhet kan kontrollpanelen låsas genom att trycka in en knappkombination som gör det omöjligt att ändra inställningarna av misstag.

Allmän information
Märke: Gorenje
Modell: WA74SY2B
Färg: Svart
Garanti (år): 1
Produktgrupp: Frontmatade tvättmaskiner
Wi-Fi anslutning (ja/nej) Nej
Information om tvättmaskiner
Ångfunktion (ja/nej): Nej
Automatiskt dosering (ja/nej): Nej
Dörrhängning tvättlucka: Vänster
Motortyp: Traditionell
Senarelagd start (ja/nej): Ja
Energimärkning
Energiklass: A+++
Teknisk data
Spänning (V): 230
Centrifugeringseffekt: B
Beräknad årlig energiförbrukning (kWh/år): 166
Beräknad årlig vattenförbrukning (l): 9586
Tvättkapacitet (kg): 7
Centrifugering (varv/min): 1400
Ljudnivå tvätt (dBa): 57
Ljudnivå centrifugering (dBa): 72
Vikt (kg): 75.5
Höjd (cm): 85
Bredd (cm): 60
Djup (cm): 60
Gorenje - WA74SY2B