Motorsåg
Gardena - Teleskopisk Stångsåg TCS 720/20

Denna produkt är tyvärr inte till salu hos oss för tillfället. Vi vill att du ska hitta det du letar efter så nedan ser du förslag från oss och även sponsrade förslag från Prisjakt.

Förslag från Prisjakt.nu

ShopProduktPris
Proshop
Gardena RollUp XL 35m 2390:-
Hornbach
Slangvinda GARDENA XL exklusiv väggslangbox 35m inkl. Classic multifun 2390:-
Jula
Gardena Slangvinda med vattenslang RollUp XL 2399:-
Elgiganten
GARDENA 18632-20 35 m Slangupprullare 2490:-


Elektrisk Teleskopisk stångsåg

Bekväm beskärning av grenar högt upp i träden, säkert stående på marken. Den teleskopiska stångsågen är avsedd för att beskära träd stående på marknivå. Arbetet blir inte bara väl utfört och mindre ansträngande, det blir framför allt säkrare. Det blir fullständigt onödigt att använda stegar eller klättra i träd. Tack vare det lätta och smala skärhuvudet blir det till och med enkelt att kapa grenar i tätvuxna trädtoppar. Det lutningsbara skärhuvudet är bekvämt att arbeta med. Det inställbara teleskophandtaget gör det faktiskt möjligt att göra mer än att bara nå upp till höga grenar. Det går alldeles utmärkt att även arbeta på marknivå, till exempel för att dela redan nedskurna grenar i mindre och mer lätthanterliga bitar

Smidig hantering Tack vare teleskophandtaget är det enkelt att tunna ur trädtoppar och beskära grenar på upp till 4,40 meters höjd – samtidigt som du tryggt och säkert står kvar på marken.

Mångsidig användning Tack vare det lutningsbara skärhuvudet kan du bekvämt kapa grenar både högt uppe i träden och nere på marken, utan att behöva böja dig ned.

Guide för säker kapning Det främre stoppet längst ut på svärdet bidrar till att hålla kvistsågen stabil under sågning i undersidan av grenen, och det skyddar även kedjan vid sågning nära marken. Den medföljande bärselen gör det ännu mer säkert och bekvämt att hantera kvistsågen.


 

Produktblad:

Varumärke: Gardena
Modellbeteckning: Teleskopisk Stångsåg TCS 720/20
Garanti (år): 1

Allmän information

Färg: Turkos
Produktgrupp: Stångsåg

Funktioner och egenskaper

Wi-Fi anslutning (Ja/Nej): Nej

Teknisk data

Kedjehastighet (m/s): 13
Svärdlängd (cm): 20

Recensioner

Mer från Gardena