Grästrimmer
AL-KO - BC 1000 E

  • 867:-

Lagerstatus: Beställningsvara, beräknas skickas inom 8-12 arbetsdagar
14 dagar öppet köp från leverans
100% klimatkompenserad frakt

Eldriven trimmer AL-KO BC 1000 E

  • Kraftfull 1.000 W e-motor för utsläppsfri gräsklippning
  • Säkert handhavande tack vare perfekt balans och bärrem
  • Enkelt handhavande med extra handtag och tipp-automatik
  • Tyst gräsklippning i bostadsområden när som helst på dygnet
  • Lätt att ta isär för förvaring och transport

Effektiv klippning av större ytor Hög prestanda för snabba resultat på större ytor, ändå lätt att använda: AL-KO BC 1000 E övertygar med perfekta klippresultat i beprövad AL-KO-kvalitet. Tyst och utan utsläpp sköter den kraftfulla elektriska trimmern sina uppgifter med en klippbredd på 35 cm även i större trädgårdar. Den välbalanserade vikten, det justerbara extrahandtaget och den bekväma tipp-automatiken för en alltid optimal längd på skärtråden ger en säker och enkel hantering av röjsågen. En annan fördel är det hopfällbara skaftet, som förenklar förvaringen och transporten av enheten.

AL-KO KOBER Group grundades 1931 av Alois Kober: Som liten smidesverkstad i sydtyska Großkötz nära staden Günzburg och räknas idag med affärsområdena trädgårdsteknik, luftteknik och fordonsteknik till de globala aktörerna bland tyska medelstora företag. Vid sidan av den världsomspännande marknadsföringen av professionell trädgårds- och skogsutrustning är AL-KO även verksamt som tillverkare av komplex ventilations- och klimatutrustning för industriell användning. AL-KO är dessutom underleverantör till namnkunniga europeiska biltillverkare. AL-KO KOBER Group ser tillbaka på en mer än 80 år gammal företagstradition och leds nu framgångsrikt redan i tredje generationen.

Eftersom denna elektriska röjsåg är försedd med en tyst, utsläppsfri 1000 W elektrisk motor av den senaste generationen, har du ett kraftpaket. Så kommer du effektivt framåt i alla terrängtyper – oavsett om det handlar om en stor gräsyta, högt gräs, häckar eller sluttningar. Det stora trådhuvudet med en klippbredd på 35 cm säkerställer effektivt arbete och snabba klippresultat. Med tipp-automatik ställer du lätt in den optimala trådlängden under klippningen, genom att trycka lätt med trimmerhuvudet mot marken. Din säkerhet: Trots hög prestanda erbjuder BC 1000 E med ergonomisk utformning, optimal viktfördelning, och många komfort- och handhavandeelement en säker och intuitiv användning, som du önskar dig i hemmets trädgård. Tack vare den elektriska motortekniken faller typiska biverkningar såsom motorbuller, utsläpp, smutspartiklar, etc. bort. Således är denna enhet även idealisk som första röjsåg för hobbyodlaren och nybörjaren. Din gröna flexibilitet: Tack vare den viskande driften förblir dina grannar ostörda – och du kan även klippa gräset i bostadsområdet nästan när som helst på dygnet, relativt oberoende av stela perioder för tysthet.
 

Produktblad:

Varumärke: AL-KO
Modellbeteckning: BC 1000 E
Garanti (år): 1

Allmän information

Klippsystem: Tip-automatisk
Färg: Röd
Driftkälla: EL
Produktgrupp: Grästrimmers

Funktioner och egenskaper

Teleskopskaft (Ja/Nej): Ja

Teknisk data

Effekt (w): 1000
Vikt (kg): 3.9

Recensioner

AL-KO - BC 1000 E
AL-KO - BC 1000 E
AL-KO - GTE 550 Premium - Utsedd till Bra köp
Stiga - GT 500e GRÄSTRIMMER BATTERI (1 x 2.0 Ah)
  • Vikt (kg): 3.93
  • Teleskopskaft (Ja/Nej): Ja
2 490:-
I lager

Mer från AL-KO