AL-KO - KHS 5204

Liggande vedklyv AL-KO KHS 5204

  • Kraftig vedklyv med klyvtryck på upp till 5 ton
  • Idealisk för klyvning av brasved upp till 52 cm
  • Ergonomiskt arbete tack vare avtagbara fötter för komfortabel arbetshöjd
  • Utrustade med tvåhandsmanövrering för högsta säkerhet
  • Den kraftiga klyvkilen klyver även mycket hårt trä

Svetsad på flera ställen Den kraftiga klyvkilen som är svetsad på flera ställen garanterar ett perfekt resultat och lång livslängd. Klyver även mycket hårt trä utan problem.

Högsta säkerhet Liten eller stor – alla AL-KO:s vedklyvar är utrustade med tvåhandsmanövrering vilket gör att högsta säkerhet råder på arbetsplatsen.

Ju bredare, desto bättre Tack vare de breda hjulen transporterar du komfortabelt AL-KO:s vedklyvar i ojämn terräng. Den stabila ställningen gör sedan att den står stadigt.

Snabb och enkel justering Ergonomiskt arbete tack vare avtagbara fötter för komfortabel arbetshöjd.

Perfekt brasved Med hjälp av vedklyven kan du förminska sågat trä till mindre vedträn. Det kluvna vedträna ska sedan förvaras i ett torrt, välventilerat utrymme och staplas luftigt för att undvika mögelbildning. Innan vedträna används bör de ha lagrats i minst ett år för att ge en ren förbränning och bästa värmeeffekt.

Allmän information

Märke: AL-KO
Modell: KHS 5204
Färg: Röd
Driftkälla: Nätdrift
Garanti (år): 1
Produktgrupp: Vedklyvar

Information om vedklyvar:

Max. Klyvtryck (ton): 5
Max. Spaltlängd (cm): 52
AL-KO - KHS 5204
AL-KO - KHS 5204
AL-KO - KHS 5204
AL-KO - KHS 5204
AL-KO - KHS 5204

AL-KO - KHS 5204

Liggande vedklyv AL-KO KHS 5204Kraftig vedklyv med klyvtryck på upp till 5 ton Idealisk för klyvning av brasved upp till 52 cm Ergonomiskt arbete tack vare avtagbara fötter för komfortabel arbetshöjd ..

3 595 :-

I lager
AL-KO - LSV 6

AL-KO - LSV 6

Stående vedklyv AL-KO LSV 6Variabla, exakta och starka: Den stående vedklyven från AL-KO är idealiska för att klyva stora vedstockarUpp till 103 cm spaltlängd och 6,0 t klyvkraft Snabbklämskruv för e..

5 795 :-

Beställningsvara
AL-KO - LHS 6

AL-KO - LHS 6

Liggande vedklyv AL-KO LSH 6Liten, kompakt och kraftfull: Den portable horisontella vedklyv är idealisk för klyvning av kamin ved.Upp till 52 cm spaltlängd och 5,0 t klyvkraft Kraftig, multi-svetsad ..

3 195 :-

Beställningsvara
AL-KO - LHS 4

AL-KO - LHS 4

Liggande vedklyv AL-KO LSH 4Liten, kompakt och kraftfull: Den portable liggande vedklyv är idealisk för klyvning av kamin ved.Upp till 37 cm spaltlängd och 4,0 t klyvkraft Kraftig, multi-svetsad ..

2 495 :-

Beställningsvara

Mer från AL-KO