Predator Dynamic - Myggjagare RÖD dofttablett

Lagerstatus: Beställningsvara. (Åter i lager: 2022-02-04)
Säkra och smidiga betalningsalternativ
Fri klimatkompenserad HEMLEVERANS i hela Sverige

Predator Dynamic myggjagare RÖD mot nyinflyttade myggarter

  • Lätt att montera och starta
  • Sladdlös
  • Fångar både mygg och knott dygnet runt i en 360 graders riktning.
  • Minskar radikalt den lokala populationen av myggor och knott över en yta upp till 5000m2.
  • Fångar direkt och du märker skillnad efter bara en vecka, efter 4-6 veckor har beståndet reducerat drastiskt

Predator Dynamic myggjagare. Med en myggfångare investerar du till en myggfri omgivning och med tiden kommer du vinna kampen mot myggorna och knotten. Att kunna vara ute och inte besväras längre av irriterande flygfän är värt mycket. Detta myggjagar-paket ingår den röda doften som innehåller mer mjölksyra än oktanol. Asian Tiger myggan som kan bära på farliga virus är speciellt attraherad av denna doft men efter våra erfarenheter även fungerat riktigt bra på vissa ställen i Sverige.. Rapid Action är ett "lockbete" som ökar effekten på myggfångaren. Finns i tre olika färger där den röda är anpassad för översvämningsmygg, tunnelbanemygg, tigermyggan, träskmygg och andra nyinflyttade myggarter i Sverige. Detta beror på att den röda dofttabletten innehåller en blandning av mycket mjölksyra och oktanol vilket visat sig vara attraktivt för dessa arter. Passar även till varmare klimat i södra Europa, Asien och Afrika. 

Myggfångaren med fler fångst- och locksätt. Predator Dynamic är en myggfångare som fångar mygg och knott på två sätt: De sugs in i en fångstkorg eller fastnar på ett klisterpapper. Denna myggdödare lockar mygg och knott genom att simulera en människa, dels med koldioxid som är som vår utandningsdoft och vissa dofter som vi avger. Till denna myggmaskin passar det tre olika doft-lockmedel: svart - passar bäst till mygg, grön - passar till mygg och knott, röd - passar bäst till tropiska myggarter t.ex. översvämningsmygg och även till varmare klimat (Asien och södra Europa).

Myggdödaren med Svensk design och kvalité. Predator Dynamic är en sladdlös myggdödare för dig som vill minska beståndet och har stora mygg- och knottproblem. Predator Dynamic är en utrotande myggfångare baserad på beprövad teknologi som vidareutvecklats för maximal effektivitet. Det svenska teamet bakom Predator Dynamic har designat en pålitlig och effektiv myggfångare.

Från testet på M3.se

Predator Dynamic får betyget 8/10

Predator Dynamic får betyget 8/10 och använder flera sätt för att locka till sig myggor. Den sköter sig själv förutom att du behöver tömma behållaren på döda mygg med några dagars mellanrum. Den är utrustad med UV-lampor som ska dra till sig myggen och "landningsytan" är uppvärmd för att likna människans hud. Den drivs på gasol och ska imitera människors utandningsluft med hjälp av luktämnen. Den är dock ganska dyr i drift men det är värt det om du har problem med mycket mygg.

Från testet på test.se

Vi rekommenderar myggfångaren Predator Dynamic

Den drivs av gasol som värmer upp tabletter innehållande ämnen som lockar till sig myggor. Resultatet blir bra i flera tester och många myggor sugs upp och fångas i behållaren. Den ska enligt tillverkaren klara av att minska mygg på upp till 5000 m2. Priset är det enda som drar ner betyget i vissa tester.

Utmärkande egenskaper

  • Flera olika "dofter" finns för att locka både knott och mygg samt olika tropiska arter, de ämnen som lockar flest sorter är en blandning av oktanol och mjölksyra
  • Predator Dynamic fångar mygg och knott på två sätt: De sugs in i en fångstkorg eller fastnar på ett klisterpapper.
  • Maskinen decimerar den lokala myggpopulationen över en yta upp till 5 000 kvadratmeter.
  • Den gasoldrivna motorn driver en vakuumfläkt och uv-lampor samt alstrar värme för att simulera hudens temperatur. 

Produktblad:

Varumärke: Predator Dynamic
Modellbeteckning: Predator Dynamic mot tropiska arter
Garanti (år): 1

Allmän information

Motverkar: Tropiska myggor
Typ: Myggskydd
Färg: Svart
Produktgrupp: Myggskydd

Funktioner och egenskaper

Giftfri (Ja/Nej): Ja
Sladdlös (Ja/Nej): Ja
Väderbeständig (Ja/Nej): Ja

Teknisk data

Täckningsyta (m2): 5000
Predator Dynamic - Myggjagare RÖD dofttablett

Mer från Predator Dynamic