McCulloch - ROB S600

Bästa budget val 2020 på Pricerunner.se - McCulloch - ROB S600

 • Arbetskapacitet: 600 m² ±20%
 • Klipphöjd, min-max: 20-50 mm

Gräsmatteskydd Smart anpassningsbart klippsystem som automatiskt ändrar klippschemat baserat på hur gräsmattan växer. Förhindrar slitage på gräsmattan.

Flexibelt läge för laddstation Laddstationen kan placeras nästan var som helst längs gräsmattans kant.

Guidekabelteknik Förbättrat navigeringssystem för komplexa trädgårdar ger en jämnare finish och hjälper Rob att hitta hem utan att lämna oönskade spår.

Enkel installationsguide Robs installationsguide tar dig igenom installationen steg för steg.

Smidig knappsatsnavigering Intuitiv knappsats ger omedelbar åtkomst till funktioner som Återvänd hem, Klippschema och Speciella klipprogram.

Livsstilsklippningsprogram Du växlar enkelt mellan klipplägen för dag och natt som kan anpassas efter din livsstil, och du kan använda speciella funktioner som Spot-Cut, Power Cut och Program för biyta för att få en perfekt gräsmatta.

Rob har gröna fingrar Rob klipper gräset i små gräsklipp som ger gräsmattan naturlig näring, vilket gör den starkare och friskare.

ROB S-serien är perfekt för trädgårdar på upp till 600 m² och är vår mest avancerade robotgräsklippare hittills. Lättare att installera och programmera tack vare flexibel laddstationsplacering, enkel installationsguide och intuitiv knappsats. ROB navigerar automatiskt i trädgården och sönderdelar gräset till fint gräsklipp för att gödsla gräsmattan, vilket betyder att du inte behöver tömma gräsbehållaren. När batteriet är svagt hittar ROB tillbaka till dockningsstationen för laddning. Bluetooth-anslutning med en specialiserad smartphone-app gör det ännu enklare att styra gräsklipparens funktioner och felsöka problem. Den har även tidsbesparande, förinställda klippfunktioner och -scheman. Levereras med 150 m begränsningskabel, 200 märlor och alla nödvändiga kopplingar för snabb och enkel installation.


Från testet på pricerunner.se

McCulloch Rob S600 är en enkel men välfungerande robotgräsklippare med fördelar när det kommer till framför allt driftsäkerhet och intelligens.

Den utgör en kompetent robotgräsklippare, men är sämre när det kommer till kommunikation och funktioner. I grund och botten är detta en uppdaterad R600, och den ska prestera bättre i sluttning. Samtidigt har den bantats i klippbredd och batteri. Överlag är det en bra robotgräsklippare i budgetsegmentet, I grund och botten är detta en uppdaterad R600, och den ska prestera bättre i sluttning. Samtidigt har den bantats i klippbredd och batteri. Överlag är det en bra robotgräsklippare i budgetsegmentet, men oväntat nog presterar den sämre i lutning än sitt syskon.

Utmärkande specifikationer

 • Lång klipptid på 65 minuter
 • Går att styra med hjälp av en app
 • Klarar en lutning på 35 grader
 • Kan användas på gräsmattor upp till 600m2

 

Allmän information

Märke: McCulloch
Modell: ROB S600
Färg: Svart
Driftkälla: Batteri
Garanti (år): 1
App-kompatibel (ja/nej): Ja
Produktgrupp: Robotgräsklippare

Information om gräsklippare

Batterityp: Li-Ion
Klippsystem: Knivar
Mulcher (ja/nej): Ja
Stöldalarm (ja/nej): Ja
Uppsamlare (ja/nej): Nej

Teknisk data

Klippbredd (cm): 16
Klippyta (m²): 600
Maximal lutning (%): 35
Min. klipphöjd (cm): 2
Max. klipphöjd (cm): 5
Batterispänning (aH): 2.0
Uppladdningstid (min): 60
Drifttid (min): 65
McCulloch - ROB S600
McCulloch - ROB S600
McCulloch - ROB S600
McCulloch - ROB S600
McCulloch - ROB S600
McCulloch - ROB S600
14%
 • Klippbredd (cm): 16
 • Maximal lutning (%): 35
 • Klippyta (m²): 600
7 699 :-
8 999 :-
McCulloch - ROB S400
 • Klippbredd (cm): 16
 • Maximal lutning (%): 35
 • Klippyta (m²): 400
7 999 :-
McCulloch - ROB RM1000
 • Klippbredd (cm): 17
 • Maximal lutning (%): 25
 • Klippyta (m²): 1000
8 990 :-

Mer från McCulloch