Gardena - Textilslang Liano 30 m Nyhet

  • 799 :-

Gardena - Textilslang Liano 30 m Nyhet

  • Slanglängd 30 m
  • Slangdiameter 13 mm
  • Sprängtryck 35 bar
  • 30 års garanti

Särskilt flexibel Slangen består av en inre slang täckt av starkt tyg. Den kan lätt manövreras i trädgården och runt hörn utan att böjas eller vridas.

Enkel förvaring Den lätta textilslangen är särskilt enkel att förvara tack vare den låga vikten och böjligheten. Den kan även förvaras på slangvagnar eller vindor.

Garanterad hållbarhet Även om slangen dras över terrassen eller kommer i kontakt med taggiga rosenbuskar kommer den inte att skadas. Med ett sprängtryck på 35 bar kan den dessutom hantera alla vattentryck.

Säker anslutning till Original GARDENA System Den speciella formen på klämmuttern ger en ordentlig anslutning mellan Original GARDENA System-delar och slangen.

UV-resistent och frostsäker Innovativt UV- och frostskydd för längre hållbarhet.

Smidig och robust slang med högkvalitativt textilmaterial GARDENAs textilslang Liano, tillverkad av mycket slitstarkt tyg, är särskilt bekväm att hantera och exceptionellt smidig. Slangen klarar maximal belastning i trädgården och är tryckbeständig upp till 35 bar. Den låga vikten gör förvaringen särskilt enkel. Passar även för slangvagnar och slangvindor. Paketet med textilslangen Liano 30 m levereras komplett med en gängad krankoppling lämplig för tre olika gängstorlekar, slangkoppling, vattenstopp och rengöringsmunstycke.

Allmän information

Märke: Gardena
Modell: 18438-20
Färg: Svart
Garanti (år): 30
Produktgrupp: Vattenslangar

Information om bevattning:

Räckvidd (m): 30

Teknisk data

Slangdimension (Ø mm) 13
Hozelock - Slanghållare med 20m slang- koppl & munst

Hozelock - Slanghållare med 20m slang- koppl & munst

Slanghållare med 20m slang, koppling & munstyckeyckeUniversell kan användas med de flesta slangarSlitstark perfekt för att förvara lös slang, vilket minskar snubbelriskenSnabb och enkel förvaringslösn..

299 :-

I lager
Hozelock - Slangset Superhoze 40m expanderande

Hozelock - Slangset Superhoze 40m expanderande

Slangset Superhoze 40m expanderandeLevereras med: 2st AquaStops, munstycke och krankoppling 1/2" & 3/4" Dynamisk utformning Den dynamiska utformningengör det möjligt för Superhoze att töjas upp till t..

549 :-

Beställningsvara
Hozelock - Slangset Superhoze 30m expanderande

Hozelock - Slangset Superhoze 30m expanderande

Slangset Superhoze 30m expanderandeLevereras med: 2st AquaStops, munstycke och krankoppling 1/2" & 3/4" Dynamisk utformning Den dynamiska utformningengör det möjligt för Superhoze att töjas upp till t..

499 :-

Beställningsvara
Hozelock - Slangset Superhoze 15m med slanghylla

Hozelock - Slangset Superhoze 15m med slanghylla

Slangset Superhoze 15m med slanghyllaPraktisk slanghållare med 15m expanderande slang Superhoze Inklusive hållare för kopplingar och pistoler samt extra förvaringsutrymme i fronten.Levereras med 15m e..

399 :-

Beställningsvara

Mer från Gardena