Al-KO-Classic 3.82 SE

  • 890 :-

  • Exkl moms: 712 :-

Alltid fri frakt!

> Läs mer om leveransen!

Offert på större inköp

> Kontakta oss
idag!

Eldriven gräsklippare AL-KO Classic 3.82 SE

  • Säkerhetsbrytare och kabelavlastare
  •  XL-hjul för optimal körkomfort

Kantnära klippning Knivskarp klippning ända ut i kanterna. Den speciella chassikonstruktionen där hjulen sitter i linje med chassiet gör det lätt att komma åt längs murar och väggar.

Lättvikt Tack vare bärhandtaget och den låga vikten är modellerna 3.22 SE och 3.82 SE enkla att transportera och förvara.

Optimerad uppsamlar Aerodynamisk luftgenomströmning säkerställer, at gräset landar baktill i uppsamlaren, vilket gör, at den fyllas upp till kanten och inte behöver tömmas lika ofta. Nivåindikator, bred öppning och indbyggd bärhandtag förenklar också tömning.

AL-KO KOBER Group grundades 1931 av Alois Kober: Som liten smidesverkstad i sydtyska Großkötz nära staden Günzburg och räknas idag med affärsområdena trädgårdsteknik, luftteknik och fordonsteknik till de globala aktörerna bland tyska medelstora företag. Vid sidan av den världsomspännande marknadsföringen av professionell trädgårds- och skogsutrustning är AL-KO även verksamt som tillverkare av komplex ventilations- och klimatutrustning för industriell användning. AL-KO är dessutom underleverantör till namnkunniga europeiska biltillverkare. AL-KO KOBER Group ser tillbaka på en mer än 80 år gammal företagstradition och leds nu framgångsrikt redan i tredje generationen.

Allmän information
Märke: Al-KO
Modell: Classic 3.82 SE
Färg: Grå
Garanti (år): 1
Produktgrupp: Elgräsklippare
Wi-Fi anslutning (ja/nej) Nej
Teknisk data
Effekt (w): 1400
Min. klipphöjd (cm): 2.0
Max. klipphöjd (cm): 6.0
Klippbredd (cm): 32
Antal klipphöjder (st): 3
Al-KO-Classic 3.82 SE
Al-KO-Classic 3.82 SE