Opranic - LAVA23R

  • 2 990 :-

  • Exkl moms: 2 392 :-

Alltid fri frakt!

> Läs mer om leveransen!

Offert på större inköp

> Kontakta oss
idag!

Komfortvärme av högsta klass.

  • Brinntid: 8000 timmar
  • IP-Skydd IPX4
  • Garanti 2år
  • Fjärrkontroll ingår 5 effektlägen

Det professionella valet LAVA Mellanvågsinfra har en dubbelgjuten aluminiumkonstruktion i svart färg och är utrustad med vår beprövade Classic Pro teknik. Opranic LAVA är avsedd att användas för kommersiellt bruk som hotell, restauranger, kaféer.

Opranic Lava LAVA mellanvågsinfra är en vägg eller takmonterad infravärmare med termostat reglering eller fjärrkontroll för utomhus eller inomhusbruk. LAVA serien är utrustad med vår beprövade Classic Pro teknik med brinntid upp till 8000 timmar. Termostatmodellerna har försärkt skydd mot väta IPX5 medan de fjärrstyrda modellerna har IPX4 skydd. LAVA serien är konstruerad så att den kan användas på platser som utsatta för hårda väderförhållanden, såsom kraftigt regn, blås och till och med vinterförhållanden.

Designad för kommersiell användning Komponent valet i LAVA mellanvågsinfra är speciellt utvalt för att klara de kriterier som proffessionella installatörer ställer på produkter som ska användas kommersiellt. Designen är klassik och byggd på en robust aluminium konstruktion i svart eloxerad aluminium. Den kraftiga aluminium konstruktionen skyddar höljet att nå maximalt 75 grader vid full effekt, vilket gör att Opranic LAVA infravärmare passar bra för att montera under solskydd (eller annat känsligt material) utan att lämna några märken på materialet bakom.

Lava mellanvågsinfra Opranic Pro - LAVA mellanvågsinfra är främst avsedd för kommersiellt bruk. Materialvalen är av industriell klass, alla rostskyddade och minst IP34 certifierade. LAVA är designad att hålla i många år under kontinuerlig drift. Därför kan du, även i svåra väderförhållanden, bekvämt använda din Opranic infravärmare. Tabellen nedan och på sidan, har information om uppvärmningsområden och monteringsavstånd för användning av Opranic infravärmare. Värmeområdet varierar beroende på geografiska förhållanden som utomhustemperaturer och vind. Även om infraröd strålningsvärme inte påverkas av luftrörelser eller omgivande temperatur, kommer människor att känna sig kallare vid blåsigt och kallt väder på grund av avkylningseffekten. Vid kallt blåsigt väder är avkylningen stor och temperaturförlusten är stor, är det nödvändigt kompensera med en kraftfull infravärmare för att uppnå en komfortabel utomhus miljö. Vi rekommenderar 250W till 600W per kvadratmeter för att uppnå en komfortabel utomhus miljö med Opranic infravärmare.

Allmän information
Märke: Opranic
Modell: LAVA23R
Färg: Svart
Garanti (år): 2
Produktgrupp: Infravärmare
Information om infravärmare
Fjärrkontroll (ja/nej): Ja
Placering: Vägg/Tak
Stickpropp (ja/nej): Ja
Svepande rörelse (ja/nej): Nej
Teknisk data
Spänning (V): 230
Strömstyrka (A): 10
Antal faser (st): 1
Värmeeffekt (W): 2300
Värmespridning (m): 23
Antal effektlägen (st): 5
Värmelementets brinntid (h): 8000
Vikt (kg): 3.6
Höjd (cm): 19
Bredd (cm): 88
Djup (cm): 11.3
Opranic - LAVA23R