Lediga jobb

Hemmy är en plats för dig som tycker att det är kul att jobba på ett bolag i snabb tillväxttakt, med drivna kollegor och som gillar att ha riktigt roligt på jobbet. Utöver de utlysta tjänsterna nedan, tar vi gärna emot spontanansökningar inom ekonomi, teknik, kundservice, lager och kundtjänst.

Postat: 14 Januari 2019

Kundservicemedarbetare

Som medarbetare på kundservice kommer du att göra vara Hemmys röst i mail, chat och telefon. Hemmy är ett väldigt kundservicecentrerat bolag och sätter stort värde på att våra kunder får så utförlig, tydlig och snabb hjälp som möjligt i produktfrågor och frågor kring ärenden med oss. Du kommer att ha kontakt med våra leverantörer inom logistik och ekonomi, där du följer upp betalningsärenden och leveranser. Du kommer även att hjälpa kunder välja rätt produkter samt svara på tekniska frågor kring funktioner och alternativ. Till din hjälp har du hjälpsamma kollegor med över 10 års erfarenhet av vitvarubranschen så du står aldrig rådlös. Du kommer även att få gå utbildningar inom de kunskaper som behövs. 

Du kommer att sitta i nyrenoverade, ljusa lokaler i Hammarby sjöstad, på gångavstånd från Skanstull, tillsammans med trevliga kollegor.

Vem söker vi

Du har jobbat in kundservice några år och uppskattar kontakten med kunden samt att lösa problem. Du utrycker dig flytande och pedagogiskt i tal och skrift på svenska och engelska. Förmodligen har du haft någon likande roll förut, men det är inte ett krav. Erfarenhet från vitvaror eller hemelektronik är meriterande men inte ett krav. 

För att söka rollen eller ställa frågor skickar du ett mail med en kort introduktion av dig själv och ett CV till info@hemmy.se. Ange ämne ”Ansökan kundservicemedarbetare”.   

Placering: Hammarby sjöstad, Stockholm

Sista ansökningsdatum 31 januari. 

För denna roll jobbar vi inte med rekryterare.