Gorenje - ECT620CSC

  • Gorenje - ECT620CSC

Tilläggstjänster (medför något längre leveranstid)

Inbärning av produkt (599 :-)
Inbärning och bortforsling av din gamla produkt (899 :-)
Inbärning och installation (1 199 :-)
Inbärning- installation och bortforsling av gammal produkt (1 399 :-)

Glaskeramikhäll från Gorenje.

  • FishZone - Perfekt för stora kastruller:
  • StayWarm - Håll maten vid perfekt temperatur för dem som kommer för sent
  • ChildLock - Nu kan barnen vara med:
  • Timer - Någon som håller koll

FishZone - Perfekt för stora kastruller: Hilight-hällar har expanderbara zoner som kallas FishZone och är perfekta för stora kastruller, t ex när man lagar grytor.

BoilControl - Du behöver inte längre vara orolig för att maten ska koka över: Anpassar automatiskt effekten. Med maximal effekt i början bibehåller kokzonen önskad temperatur för att förhindra att maten kokar över.

Stop&Go - Ta en paus när som helst: Stop&Go-funktionen avbryter tillagningen och fortsätter med samma inställningar när du aktiverar den igen.

StayWarm - Håll maten vid perfekt temperatur för dem som kommer för sent: Funktionen StayWarm håller maten varm vid en konstant temperatur på 70 ?C tills den ska serveras. Maten behåller sin smak och temperatur tills den serveras.

Timer - Någon som håller koll: Nedräkningstiduret kan ställas in på upp till 99 minuter. Om du redan känner till den perfekta tillagningstiden för en särskild maträtt ställer du in tiduret så stängs hällen av automatiskt. Ett pipande ljud avges när maten är klar.

ChildLock - Nu kan barnen vara med: Tillvalet ChildLock passar perfekt för barnfamiljer. Det är säkert att lämna barnen i köket på egen hand en stund, eftersom det här tillvalet hindrar dem från att ändra på inställningarna.

Indikatorer för restvärme (H): Indikatorerna för restvärme ökar säkerheten ytterligare och lyser för att indikera vilka kokzoner på hällen som fortfarande utstrålar värme. Rör inte vid en kokzon så länge dess indikator för restvärme är tänd. Däremot kan du använda restvärmen för upptining eller för att hålla en rätt varm.

Tillbehör

Allmän information

Märke: Gorenje
Modell: ECT620CSC
Färg: Svart
Garanti (år): 1
Produktgrupp: Glaskeramikhällar
Wi-Fi anslutning (ja/nej) Nej

Information om hällar

Antal zoner (st): 4
Barnlås (ja/nej): Ja
Boost-funktion (ja/nej): Nej
Flexi-zon: (ja/ner): Nej
För planmontering (Ja/nej): Nej
Ramens utförande: Facett
Variabla zoner (ja/nej): Nej

Teknisk data

Vikt (kg): 8
Höjd (cm): 5.5
Bredd (cm): 59.5
Djup (cm): 51
Höjd (nischmått) (cm): 6.7
Bredd (nischmått) (cm): 55.8
Djup (nischmått) (cm): 49
CYLINDA - IH 630

CYLINDA - IH 630

Smal häll med 2 zonerTimer Överhettningsskydd En smidig häll för mindre ytor som har två zoner, en stor på 18 cm och en mindre på 14,5 cm. Bland funktionerna hittar du timer för varje zon samt barnsp..

2 399 :-2 024 :-

I lager
Siemens - ET875FCP1D

Siemens - ET875FCP1D

Stilren glaskeramikhäll som ökar glädjen i matlagningen och är enkel att rengöra touchSlider gör det enkelt att ställa in eller ändra temperatur med ett enda fingertryck. Gott om utrymme för stora p..

7 490 :-

Beställningsvara
Siemens - ET675LMP1D

Siemens - ET675LMP1D

Stilren glaskeramikhäll som ökar glädjen i matlagningen och är enkel att rengöra.Med Dual lightSlider styrs hällen enkelt och smidigt. Modern combiZone ger dig fler alternativ i matlagningen. Med ba..

5 289 :-

Beställningsvara
Siemens - ET651HE17E

Siemens - ET651HE17E

Stilren glaskeramikhäll som ökar glädjen i matlagningen och är enkel att rengöra. Med touchControl kan kokzonerna aktiveras och ställas in genom ett lätt fingertryck. Med barnspärr kan alla kokzoner ..

3 785 :-

Beställningsvara

Mer från Gorenje