Gorenje - ECT620CSC

  • Gorenje - ECT620CSC

Tilläggstjänster

Inbärning av produkt (599 :-)
Inbärning och bortforsling av din gamla produkt (899 :-)
Inbärning och installation (medför längre levtid) (1 199 :-)
Inbärning- installation och bortforsling av gammal produkt (medför längre levtid) (1 399 :-)

Glaskeramikhäll från Gorenje.

  • FishZone - Perfekt för stora kastruller:
  • StayWarm - Håll maten vid perfekt temperatur för dem som kommer för sent
  • ChildLock - Nu kan barnen vara med:
  • Timer - Någon som håller koll

FishZone - Perfekt för stora kastruller: Hilight-hällar har expanderbara zoner som kallas FishZone och är perfekta för stora kastruller, t ex när man lagar grytor.

BoilControl - Du behöver inte längre vara orolig för att maten ska koka över: Anpassar automatiskt effekten. Med maximal effekt i början bibehåller kokzonen önskad temperatur för att förhindra att maten kokar över.

Stop&Go - Ta en paus när som helst: Stop&Go-funktionen avbryter tillagningen och fortsätter med samma inställningar när du aktiverar den igen.

StayWarm - Håll maten vid perfekt temperatur för dem som kommer för sent: Funktionen StayWarm håller maten varm vid en konstant temperatur på 70 ?C tills den ska serveras. Maten behåller sin smak och temperatur tills den serveras.

Timer - Någon som håller koll: Nedräkningstiduret kan ställas in på upp till 99 minuter. Om du redan känner till den perfekta tillagningstiden för en särskild maträtt ställer du in tiduret så stängs hällen av automatiskt. Ett pipande ljud avges när maten är klar.

ChildLock - Nu kan barnen vara med: Tillvalet ChildLock passar perfekt för barnfamiljer. Det är säkert att lämna barnen i köket på egen hand en stund, eftersom det här tillvalet hindrar dem från att ändra på inställningarna.

Indikatorer för restvärme (H): Indikatorerna för restvärme ökar säkerheten ytterligare och lyser för att indikera vilka kokzoner på hällen som fortfarande utstrålar värme. Rör inte vid en kokzon så länge dess indikator för restvärme är tänd. Däremot kan du använda restvärmen för upptining eller för att hålla en rätt varm.

Tillbehör

Allmän information

Märke: Gorenje
Modell: ECT620CSC
Färg: Svart
Garanti (år): 1
Produktgrupp: Glaskeramikhällar
Wi-Fi anslutning (ja/nej) Nej

Information om hällar

Antal zoner (st): 4
Barnlås (ja/nej): Ja
Boost-funktion (ja/nej): Nej
Flexi-zon: (ja/ner): Nej
För planmontering (Ja/nej): Nej
Ramens utförande: Facett
Variabla zoner (ja/nej): Nej

Teknisk data

Vikt (kg): 8
Höjd (cm): 5.5
Bredd (cm): 59.5
Djup (cm): 51
Höjd (nischmått) (cm): 6.7
Bredd (nischmått) (cm): 55.8
Djup (nischmått) (cm): 49
Bosch - PKN645B17

Bosch - PKN645B17

Glaskeramikhäll - underlättar både matlagning och rengöring. Oval variabel kokzon som kan utvidgas för stora kokkärl och grytor. Kokzon som kan utvidgas till 21 cm och anpassas till olika kokkärl...

4 287 :-

Beställningsvara
Electrolux - HOC620X

Electrolux - HOC620X

Induktionshäll med smarta funktionerTimer Smältningsfunktion Överhettningsskydd Sjudningsfunktion 70cm bred häll med extra stora flexibla zoner som kan kopplas ihop och styras tillsammans, det gör at..

5 069 :-

Beställningsvara
Bosch - PKF375FP1E

Bosch - PKF375FP1E

Glaskeramikhäll - underlättar både matlagning och rengöring. DirectSelect-styrning gör det enkelt att välja kokzon, effekt och andra funktioner. ComfortDesign: elegant och tilltalande design med s..

4 271 :-

Beställningsvara
Siemens - ET651FEN1E

Siemens - ET651FEN1E

Stilren glaskeramikhäll som ökar glädjen i matlagningen.Enkel att rengöra.TouchSlider gör det enkelt att ställa in eller ändra temperatur med ett enda fingertryck. Med barnspärr kan alla kokzoner lås..

4 270 :-

Beställningsvara

Mer från Gorenje