Opranic - LAVA23XR-S

  • 3 290 :-
  • 2 499 :-

  • Exkl moms: 1 999 :-

Alltid fri frakt!

> Läs mer om leveransen!

Offert på större inköp

> Kontakta oss
idag!

Delbetala räntefritt

Välj 3, 6 eller 12 mån. Läs mer.

Modern infravärmare med den senaste tekniken

  • Brinntid: 10000 timmar
  • IP-Skydd IPX4
  • Garanti 2år

STILREN DESIGN MED OPTIMAL PRESTANDA Vår nya Opranic PRO – LAVA serie har en modern designad aluminiumkonstruktion och är utrustad med vår senaste IR-X teknik för optimal effektivitet och prestanda. LAVA är avsedd för kommersiell eller pivatanvändning, som hotell, restauranger, verandor, kaféer där design och prestanda är fokus.

MODERN DESIGN MED VÅR SENASTE TEKNIK Nya LAVA serien har en modern design i en slimmad pärlsvart aluminium konstruktion och är utrustad med vår senaste IR-X teknik som är utvecklad för att ge bästa värmeåtergivning. IR-X tekniken ger ett djupt glödande sken som optimalt värmer människor och föremål. Brinntiden på värmeelementet är 10 000 timmar. Monteras horisontellt eller vertikalt på vägg eller i tak. Utmärkt val för uteserveringen eller terassen.

OPRANIC LAVA Nya LAVA serien med vår senaste IR-X teknik har en optimal prestanda avsedd för vägg eller takmontering. Finns med termostat eller fjärrkontroll och kan användas utomhus eller för inomhusbruk. LAVA serien har en brinntid upp på 10 000 timmar, vilket gör att den även kan användas i industriella miljöer för kontinuerlig drift. Termostatmodellerna har försärkt skydd mot väta IPX5 medan de fjärrstyrda modellerna har IPX4 skydd. LAVA serien är konstruerad så att den kan användas på platser som utsatta för hårda väderförhållanden, såsom kraftigt regn, blås och till och med vinterförhållanden.

Allmän information
Märke: Opranic
Modell: LAVA23XR-S
Färg: Svart
Garanti (år): 2
Produktgrupp: Infravärmare
Information om infravärmare
Fjärrkontroll (ja/nej): Ja
Placering: Vägg/Tak
Stickpropp (ja/nej): Ja
Svepande rörelse (ja/nej): Nej
Teknisk data
Spänning (V): 230
Antal faser (st): 1
Värmeeffekt (W): 2300
Antal effektlägen (st): 5
Kabellängd (m): 1.9
Värmelementets brinntid (h): 10000
Vikt (kg): 3
Höjd (cm): 19
Bredd (cm): 83.5
Djup (cm): 8
Opranic - LAVA23XR-S
Opranic - LAVA23XR-S