Coway - APM-1010

  • 3 819 :-

  • Exkl moms: 3 055 :-

Alltid fri frakt!

> Läs mer om leveransen!

Offert på större inköp

> Kontakta oss
idag!

Delbetala räntefritt

Välj 3, 6 eller 12 mån. Läs mer.

Coway APM-1010DH är en högeffektiv luftfuktare och luftrenare i snygg design.

  • Auto off-timer: Du kan välja timer, 1-8 timmar så att den automatiskt stängs av när önskad tid har passerat.
  • HEPA-filter: HEPA 13. Rening - filtrerar ner till partikelstorlek 0.26 mikrometer (µm) och renar upp till 99,5%.

4-stegsfiltersystem: Förfilter, MCC mediumfilter, deodorantfilter och ANTI-FLU HEPA filter , som filtrerar och renar din inomhusluft.

UFY-förfilter: Behandlat med antibakteriella materiel och avlägsnar relativt stora dammkorn, mögel, hår från människor och husdjur med mera.

Deodorantfilter: Eliminerar lukter från till exempel mat, skadlig gas samt otrevliga hushållslukter. Rengöringsbart

ANTI-FLU HEPA filter: Coways innovativa ANTI-FLU HEPA fångar upp mikropartiklar och slår ut virus med upp till 99,9 % effektivitet. Naturliga ämnen från ginkgo och japanska sumakträd förstör proteinet på virusens yta. Filtret avlägsnar också fint damm och cigarettrök, samtidigt som de antibakteriella och mögeldödande egenskaperna hos de organiska antibakteriella ämnena eliminerar bakterier och mögel.

Naturlig avdunstning: Luftfuktningsfilter med nätstruktur. Välj mellan funktionerna enbart luftrening eller kombinerad luftrening och luftbefuktning. Med naturlig förångning och ställbar fuktighetsnivå får du bästa möjliga inomhusmiljö. Ställbar luftfuktighetsnivå: 40 %, 50 %, 60 % eller Max.

Fuktighetsindikator: Eller hygrometer visas på LED-displayen, den visar din nuvarande nivå på luftfuktighet. Fuktsystemet kan avdunsta upp till 450 ml per timme och om det är kalk i vattnet stannar det kvar i vattentanken. Antikalkfilter ingår.

Renhetsindikatorn: Har förmågan att kunna läsa av luftrenligheten i ditt hem och ställer automatiskt in sig på den nivå som behövs för just den miljöautomatisk styrningen.

Coway APM-1010DH är en högeffektiv luftfuktare och luftrenare i snygg design. Dessutom med låg driftskostnad och långa filterbytesintervaller. Den kombinerade luftrenaren och luftfuktaren har fyra effektiva filter som håller ditt hem fritt från pollen, farliga gaspartiklar, damm, virus, bakterier med mera. Risken att utveckla andningsproblem, allergier och astma minimeras. Utöver det tar den bort andra lukter så som bilavgaser, matos, cigarettrök med mera.
Allmän information
Märke: Coway
Modell: APM-1010
Färg: Vit
Garanti (år): 2
Produktgrupp: Luftrenare
Wi-Fi anslutning (ja/nej) nej
Information om luftrenare
Filtertyp: HEPA
Kolfilter (ja/nej): ja
Luftsensor (ja/nej) ja
Timer (ja/nej): ja
Teknisk data
Min. Ljudnivå (dBA): 18
Max. rumsstorlek (m²): 67
Max. luftflöde (m³h): 324
Vikt (kg): 10,00
Höjd (cm): 58.6
Bredd (cm): 41
Djup (cm): 24.3
Coway - APM-1010
Coway - APM-1010
Coway - APM-1010