Blueair - CLASSIC 205

  • 2 990 :-

  • Exkl moms: 2 392 :-

Alltid fri frakt!

> Läs mer om leveransen!

Offert på större inköp

> Kontakta oss
idag!

Kompakt och stilren luftrenare med Wi-Fi-anslutning.

  • Högt luftombyte - 5 luftomsättningar per timme i ett rum på 26 m2 (CADR 306 m3/h)
  • Användningsområde: Passar bra i sovrum och mindre lägenheter.
  • Appstyrning: Ändra fläkthastighet, LED-intensitet, barnlås, nattläge via smartphone/surfplatta
  • HEPA filter: Patenterad HEPASilent-teknologi
  • Tyst - 32 - 56 dBA

Kompakt och stilren luftrenare med Wi-Fi-anslutning Nästa generation av Blueairs omåttligt populära och uppskattade luftrenare i Classic-serien är kompakt och effektiv, med en stilren och diskret design. Trots att Blueair Classic 205 är liten, nätt och enkel att flytta runt hemma ska du inte låta storleken lura dig: kvaliteten är gedigen och filterytan stor. Classic 205 passar utmärkt till mindre utrymmen som sovrum och mindre lägenheter.

HEPASilent: Classic 205 använder Blueairs patenterade HEPASilent-tekniken som fångar upp 99,97% av luftburna partiklar ned till 0,3 mikrometer i storlek. HEPASilent använder en unik kombination av både elektrostatisk och mekanisk filtrering, vilket innebär att filtermedierna kan göras mindre täta. Mindre kraft krävs för att pressa luften genom filtret, vilket ger prestanda i toppklass på alla hastigheter och en näst intill ljudlös drift. Produkten är även certifierad med EnergyStar, vilket innebär minimal strömförbrukning. Med tydliga LED–upplysta symboler kan du se statusen på din luftrenares Wi-Fi-anslutning, fläkthastighet och när det är dags för filterbyte. Blueair 205 är Wi-Fi-kompatibel för enkel fjärrstyrning via smartphone eller surfplatta.

Blueair Friend app: Med Blueair Friend-appen kan du styra funktioner på din Blueair Classic 205 som till exempel luftflödeshastighet, LED-intensitet, barnlås och nattläge. Blueair Friend laddas ner gratis från App Store eller Google Play. Via din Wi-Fi-anslutning kan du också enkelt koppla ihop din luftrenare med din Blueair Aware-luftsensor till ett system som både upptäcker och förbättrar luftkvaliteten inomhus.

Filter: Classic 205 levereras med ett partikelfilter installerat. Har du problem med lukter och gaser rekommenderas ett SmokeStop-filter med aktivt kol för bästa resultat. Njut av att andas ren, hälsosam luft som är 99.97% fri från föroreningar.

Den uppdaterade digitala displayen ger dig information om och möjlighet att kontrollera den luft du andas för att se till att den är nästan helt fri från allergener och astmautlösande faktorer. Du kan även ladda ned Blueair Friend-appen och ansluta den till nya Blueair Classic 205, för att kunna använda din smartphone eller surfplatta som fjärrkontroll.

Allmän information
Märke: Blueair
Modell: CLASSIC 205
Färg: Vit
Garanti (år): 1
Produktgrupp: Luftrenare
Wi-Fi anslutning (ja/nej) Ja
Information om luftrenare
Filtertyp: Hepa
Fjärrkontroll (ja/nej/app): Nej
Indikator för filterbyte (ja/nej): Ja
Kolfilter (ja/nej): Nej
Luftsensor (ja/nej) Nej
Timer (ja/nej): Ja
Teknisk data
Min. Ljudnivå (dBA): 32
Antal hastighetslägen (st): 3
Max. rumsstorlek (m²): 26
Max. luftflöde (m³h): 340
Vikt (kg): 12,00
Höjd (cm): 53
Bredd (cm): 44
Djup (cm): 21
Blueair - CLASSIC 205
Blueair - CLASSIC 205
Blueair - CLASSIC 205
Blueair - CLASSIC 205
Blueair - CLASSIC 205
Blueair - CLASSIC 205
Blueair - CLASSIC 205
Blueair - CLASSIC 205