SMEG - CJF01DGEU

  • Modell: CJF01DGEU
  • I lager (1 st kvar)
  • Fri klimatkompenserad HEMLEVERANS i hela Sverige
  • Säkra och smidiga betalningsalternativ

CIitruspress från SMEG med design från Dolce Gabbana

  • Citruspress i formpressad aluminium
  • Automatisk på och avstängning
  • Anti-dropp pip i rostfritt stål
  • Inbyggd sladdvinda
  • Gummitassar som gör att maskinen står stadigt

Dolce&Gabbana och Smeg sluter samman i ett kreativt samarbete, Sicily is my Love, ett nytt unikt projekt Made in Italy. Den nya småelskollektionen är producerad av Smeg med en omisskännlig Dolce&Gabbana-stil.

Brödrostar, citruspressar, espressomaskiner, vattenkokare, blenders, köksassistenter och slow- juicers är alla dekorerade med gyllene citroner, citrusfrukter, fikonkaktusar och klarröda körsbär och är bara några av de typiska sicilianska dekorationerna som är inramade i triangulära motiv, så kallade crocchi. Där finns även späda blomstermotiv, inspirerade av södra Italiens kuster och landskap, tillsammans bilder av den fascinerande Mt. Etna, omgiven av prydnadsfriser, pittoreska ruiner av Castors och Pollux grekiska tempel i the Valley of Temples, trinacrie och cartocci, som är dekorativa motiv som liknar stiliserade akantusblad.

Smegs citruspress är böjd och fylld med personlighet, och är ett firande av Smegs italienska arv - en nation med en stor kärlek till citrusfrukter, som odlas i södra delen av landet tack vare det perfekta klimatet. Denna snygga apparat har skapats för att få ut juice från olika typer av citrusfrukter med noll ansträngning. Det har utvecklats speciellt för att pressa både stor och liten frukt och för att få fram varenda liten droppe juice direkt i ett glas eller en kopp. Den kompakta CJF01 ger dig läckra, färska, hemlagade juicer varje gång.

Stil är för Smeg ett mycket påtagligt begrepp: Sättet på vilket en produkt kommunicerar med sin omgivning och får sina användare att interagera med den. Med designlösningar och en stark känsla för detaljer skapar Smeg hem som avspeglar människorna som bor där. Vitvarorna intar en central plats, en plats där människor kan samlas. I köket finns alla funktioner samlade och de bildar en perfekt, fullt utrustad samlingsplats för trevliga stunder och sammankomster.

Smegs egen inredningsstudio, där man bedriver omsorgsfull forskning om estetik och stil, har stöd från internationellt erkända arkitekter som Guido Canali, Mario Bellini, Piano Design-studion, Marc Newson och Giancarlo Candeago. Kombinationen teknik och stil är Smegs nyckel till att skapa produkter med stark varumärksimage och stor genomslagskraft.

SMEG Retro. Smegs 50-talsprodukter andas vintage. De klassiska mjuka linjerna och livfulla färgerna samverkar perfekt med den toppmoderna tekniken. Man kan lugnt säga att den här produktlinjen, som utvecklats av Smegs interna designstudio, definitivt har förändrat vårt sätt att tänka i fråga om vitvaror och hushållsmaskiner. Identitetslösa, massproducerade, fristående objekt har fått ge plats åt verkliga stilikoner.

"


 

Produktblad:

Varumärke: SMEG
Modellbeteckning: CJF01DGEU
Höjd (cm): 28.1
Bredd (cm): 16.6
Djup (cm): 16.6
Garanti (år): 1

Allmän information

Produktgrupp: Citruspressar

Funktioner och egenskaper

Droppstopp (Ja/Nej): Ja
Halkskydd (Ja/Nej): Ja
Wi-Fi anslutning (Ja/Nej): Nej

Teknisk data

Effekt (w): 70
SMEG - CJF01DGEU
SMEG - CJF01DGEU

Mer från SMEG