KitchenAid - 2571ESX

  • KitchenAid - 2571ESX
  • 2 499 :-

Stavmixer från KitchenAid

  • Effektiv motor med fem hastigheter, tystgående och långvarig i drift.
  • Kastrullskydd i patenterad design. Monteras enkelt på mixerhuvudet för att slippa repor på kokkärlet.
  • Ergonomisk formgivning med ett behagligt, mjukt grepp
  • 2 stavar i rostfritt stål (20 cm och 33 cm). Kan användas i djupa grytor eller kannor.
  • Energieffektivt nyttjande av motorn gör att stavmixern inte förbrukar onödig ström. Klarar de tuffaste uppgifter med 180 watt.

Professionell prestanda: KitchenAid har alltid förlitat sig på proffsen för att få råd, insikt och förslag när de utvecklar sina produkter. Det är inte bara därför de är unika, utan även för sin högkvalitativa tillverkning och sättet de sporrar din kulinariska passion med beprövad kvalitet. Oavsett om du är nybörjare eller redan är på god väg att bli en expert, är KitchenAid en idealisk samarbetspartner: alla apparater är inspirerade av, utformade av och utvecklade i samarbete med professionella kockar. Resultatet av denna långvariga relation är en serie produkter vars teknik och material levererar förstklassiga professionella resultat. Detta innebär högkvalitativa, snygga och effektiva produkter och fler alternativ för matlagning och köksinredning. Alla som verkligen förstår vad det innebär att ta mat på allvar kan nu få professionella resultat tack vare KitchenAid-produkternas utformning.med utbytbara mixerhuvuden för många olika uppgifter, t ex skumma mjölk, krossa is, hacka kött, blanda och mycket mera.

Konstnärlig kvalitet: Synen och känseln är de första sinnena som kommer i kontakt med KitchenAid. Faktum är att alla KitchenAid-apparater står för fint hantverk, hållbarhet, sofistikerade material, robusthet och ett öga för detaljer. Rostfritt stål ger känslan av hållbarhet och enastående kvalitet för både ögon och händer. Alla dessa delar kombineras i harmoni med minutiös utformning och omsorg, både för större och mindre apparater.

Ikonisk design: Hela KitchenAids sortiment av mindre hushållsapparater, större apparater och matlagningsredskap har alltid stått ut med sin tidlösa, distinkta och djärva design, inspirerad av den ikoniska köksmaskinen, som ger köket karaktär. Fint hantverk, hållbarhet, robusthet, kvalitetsmaterial och ett öga för detaljer var och är tveklöst grunden för alla KitchenAids mindre och större apparater, oavsett om de är fristående eller inbyggda modeller.

Allmän information

Märke: KitchenAid
Modell: 2571ESX
Färg: Rostfri
Garanti (år): 2
Produktgrupp: Stavmixrar
Wi-Fi anslutning (ja/nej) Nej

Information om stavmixrar

Justerbar hastighet (ja/nej): Ja
Material fot: Rostfri
Medföljande tillbehör: 1 liter kanna med mått och handtag, 1 minihackare till de mindre jobben, visp i krom för att vispa och emulgera, kompakt förvaringsbox

Teknisk data

Effekt (w): 180
Sladdlängd (m): 1.5
Electrolux - ESTM3200

Electrolux - ESTM3200

Stavmixer från ElectroluxEffekt: 600W  Två hastighetsinställningar  Stavmixer Love Your Day Collection ESTM3200, 600W med 1 hastighet samt turbofunktion. Handenhet i plast (svart) och mixerfot i meta..

366 :-299 :-

I lager
SMEG - HBF02RDEU

SMEG - HBF02RDEU

Röd stavmixer från SMEGErgonomiskt handtag med halkskydd Justerbar hastighet på toppen Blad I rostfritt stål med FLOWBLENDTM-system Arm i rostfritt stål Huvudkropp i färgad plast Stil är för Smeg ett..

1 695 :-

Beställningsvara
SMEG - HBF02PBEU

SMEG - HBF02PBEU

Pastellblå stavmixer från SMEGErgonomiskt handtag med halkskydd Justerbar hastighet på toppen Blad I rostfritt stål med FLOWBLENDTM-system Arm i rostfritt stål Huvudkropp i färgad plast Stil är för S..

1 695 :-

Beställningsvara
SMEG - HBF02CREU

SMEG - HBF02CREU

Creme vit stavmixer från SMEGErgonomiskt handtag med halkskydd Justerbar hastighet på toppen Blad i rostfritt stål med FLOWBLENDTM-system Arm i rostfritt stål Huvudkropp i färgad plast Stil är för Sm..

1 695 :-

Beställningsvara

Mer från KitchenAid