Belysning
Philips Hue - White and Color Ambiance Centris taklampa 3-spot

Denna produkt är tyvärr inte till salu hos oss för tillfället. Vi vill att du ska hitta det du letar efter så nedan ser du förslag från oss och även sponsrade förslag från Prisjakt.

Förslag från Prisjakt.nu

ShopProduktPris
Inet
Philips Hue Play HDMI Sync Box 2490:-
Power
PHILIPS HUE PLAY HDMI SYNC BOX 2490:-
Komplett.se
Philips Hue Play HDMI Sync Box 2490:-


Philips Hue - White and Color Ambiance Centris taklampa med 3-spot

  • Inbyggd LED-lampa
  • Bluetooth-styrning via app
  • Styr med app eller röst*
  • Lägg till en Hue Bridge för att få tillgång till mer

?Blanda funktions- och stämningsbelysning med en armatur Philips Hue Centris kombinerar funktion och estetik i en takbelysning som har både central armatur och spotlights?som kan vinklas var för sig för att belysa olika delar av rummet. Ställ in Centris på en av miljontals färger eller valfri nyans av varmvitt till kallvitt ljus – eller ställ in lampans ljus enskilt i en egen nyans för en livligare effekt.

Styr upp till 10 lampor med Bluetooth-appen Med Hue Bluetooth-appen kan du styra dina Hue smartlampor i ett enskilt rum i ditt hem. Lägg till upp till 10 smartlampor och styr dem med en enkel knapptryckning på din mobila enhet.

Styr lamporna med din röst* Philips Hue fungerar med Amazon Alexa och Google Assistant när den paras med en kompatibel Google Nest- eller Amazon Echo-enhet. Enkla röstkommandon låter dig styra flera ljuskällor i ett rum eller bara en enda lampa.

Skapa en personlig upplevelse med färggrann smart belysning Förvandla ditt hem med över 16 miljoner färger, och skapa rätt atmosfär för alla situationer på ett ögonblick. Med en knapptryckning kan du skapa feststämning för ett party, förvandla ditt vardagsrum till biograf, lyfta fram din heminredning med färgaccenter, och mycket mer.

Skapa rätt stämning med varmvitt till kallvitt ljus Dessa ljuskällor och ljusarmaturer ger olika nyanser av varmvitt till kallvitt ljus. Med fullständig dimbarhet från ljust till dämpat nattljus kan du ställa in dina lampor på den perfekta nyansen och ljusstyrkan för dina dagliga behov.

Skaffa de perfekta ljusinställningar för dina dagliga behov Fyra förinställda ljuslägen - Energize, Concentrate, Read, och Relax - skapade för dina dagliga behov gör din dag enklare och vackrare. De två kalla ljusinställningarna, Energize och Concentrate, hjälper dig att komma igång på morgonen eller behålla ditt fokus, medan de varmare Read och Relax hjälper dig att njuta av en bra bok eller lugna ner en stressad hjärna.

Lås upp hela utbudet av smarta lampfunktioner med Hue-brygga Lägg till en Hue Bridge (säljs separat) till din smarta belysning så att du kan uppleva hela utbudet av Philips Hue-funktioner. Med en Hue Bridge kan du lägga till upp till 50 smarta ljuskällor för styrning i hela hemmet. Skapa rutiner för att automatisera hela din smarta hembelysningssetup. Styr din belysning när du är borta eller lägg till tillbehör som rörelsesensorer och smarta strömbrytare.

Få funktionsljus och stämningsbelysning i en enda armatur. Svarta Centris har en fast taklampa och tre spottar som kan vinklas efter egen smak. Välj bland miljontals färger till varje lampa i armaturen för en helt unik design.
 

Produktblad:

Höjd (cm): 12.8
Bredd (cm): 78.2
Djup (cm): 8.5
Garanti (år): 2

Allmän information

IoT plattform: Philips-Hue
Färg: Svart
Driftkälla: Nätdrift
Produktgrupp: Spotlight
Skyddsklass: IP20

Funktioner och egenskaper

Apple HomeKit stöd (Ja/Nej): Ja
Bluetooth (Ja/Nej): Ja
Dimningsbar (Ja/Nej): Ja
Google Home stöd (Ja/Nej): Ja
Uppgraderbar programvara (Ja/Nej): Ja
Zigbee (Ja/Nej): Ja

Teknisk data

Färgtemperatur (K): 2000-6500
Livstid (h): 15000
Ljusflöde (lumen): 3650
Typ av sockel: GU10
Vikt (kg): 3.11

Recensioner

Philips Hue - White and Color Ambiance Centris taklampa 3-spot
Philips Hue - White and Color Ambiance Centris taklampa 3-spot
Philips Hue - White and Color Ambiance Centris taklampa 3-spot
Philips Hue - White and Color Ambiance Centris taklampa 3-spot
Philips Hue - White and Color Ambiance Centris taklampa 3-spot

Mer från Philips Hue