LightWave växtlampa - T5 2x24 Watt

  • LightWave växtlampa - T5 2x24 Watt
  • 999 :-

  • Perfekt för uppdragning av sticklingar och fröer
  • Passar för inomhusodling av kryddor i köket
  • Utmärkt val för belysning av orkidéer
  • Använd gärna som tillskottsbelysning för övervintrande växter.

Ger perfekt ljus till: frösådder sticklingar inomhusodling av ätbart som kryddor, örter och bladväxter.

LightWave T5 2 x 24 Watt (totalt 48 W) ger 3300 lumen.

Längd 60 cm. Bredd ca 27 cm. Höjd: 6 cm.

Lysrör ingår.

Ljus för odling & akvarium

LightWave T5 har visat sig vara en drömprodukt för uppdragning av växter och för akvarium. Nu finns det verkligen ett lysrörsalternativ som fungerar för växternas hela livscykel samt för fiskar och reptiler. T5-lampor som används vid växtförökning ger en jämn tillväxt och knubbiga, täta plantor. T5-lampan, till skillnad från andra lysrörslampor, är också utmärkt att använda under hela växtens livscykel för att producera vuxna plantor med mycket hög kvalitet.

Användning

LightWave T5 ska i princip placeras så nära växterna som möjligt. Det är enkelt om de alla är i samma tillväxtstadium och har samma höjd. Odlar man plantor i olika storlekar är det bättre att placera T5 horisontellt på en höjd som motsvarar höjden för den högsta plantan. Då kan de lägre plantorna lätt höjas upp till lämplig position genom att placera dem på plastlådor eller upp-och-nedvända krukor. På så sätt kan alla plantor komma lika nära ljuset.

Hur länge räcker lysröret?

Enligt tillverkarna är livstiden för ett T5-rör 15000 timmar med mindre än 20% minskad effekt över tiden. Detta är betydligt längre än flertalet andra lampor men bör betraktas med viss försiktighet. Nya rör är relativt billiga och du bör byta ut rören efter ca 18 månaders aktivt användande.

Teknisk data

Färgtemperatur (K): 6500
Ljusflöde (lumen): 3300
Watt: 48
Längd (cm): 60
Vikt (kg): 4
Höjd (cm): 6
Bredd (cm): 27
LightWave växtlampa - T5 8x54 Watt

LightWave växtlampa - T5 8x54 Watt

Lightwaves största modell för uppdragning av många sticklingar och fröerFunktion för att stänga av/sätta på 4 eller 8 lysrör.Använd gärna som tillskottsbelysning för övervintrande växter.En underbar l..

3 113 :-

Beställningsvara
LightWave växtlampa - T5 4x54 Watt

LightWave växtlampa - T5 4x54 Watt

Perfekt för uppdragning av många sticklingar och fröerUtmärkt val för belysning av orkidéerAnvänd gärna som tillskottsbelysning för övervintrande växter.En underbar lampa för övervintring, plantuppdra..

2 238 :-

Beställningsvara
LightWave växtlampa - T5 4x24 Watt

LightWave växtlampa - T5 4x24 Watt

Perfekt för för uppdragning av sticklingar och fröerPassar för inomhusodling av kryddor i köketUtmärkt val för belysning av orkidéerAnvänd gärna som tillskottsbelysning för övervintrande växter.Ger pe..

1 613 :-

Beställningsvara
LightWave växtlampa - T5 2x24 Watt

LightWave växtlampa - T5 2x24 Watt

Perfekt för uppdragning av sticklingar och fröerPassar för inomhusodling av kryddor i köketUtmärkt val för belysning av orkidéerAnvänd gärna som tillskottsbelysning för övervintrande växter. Ger pe..

999 :-

Beställningsvara

Mer från Growth Technology