Philips Hue - TAP

  • 440 :-

  • Exkl moms: 352 :-

Alltid fri frakt!

> Läs mer om leveransen!

Offert på större inköp

> Kontakta oss
idag!

Tap Tryckströmbrytare

  • Dina favoritscener för att skapa stämning

Återskapa dina Philips Hue-favoriteffekter Med strömbrytaren kan du aktivera fyra olika ljusscener som du har förinställt eller tända/släcka all belysning med en enda knapptryckning. Använd appen för att ställa in dina personliga ljussättningar eller ljussättningar som skapats av belysningsdesigners. Du kan använda strömbrytaren utan att starta Philips Hue-appen och även om ditt Wi-Fi inte är anslutet.

Montera eller fjärrstyr Montera strömbrytaren var du vill med den medföljande montageplattan eller koppla loss och bär med dig den när du rör dig i hemmet. Skapa rätt stämning för varje tillfälle.

Drivs av beröring - inga batterier krävs. Strömbrytaren drivs av rörelseenergi, vilket innebär att din beröring alstrar nog med energi för att styra din smarta belysning. En helt trådlös lösning som fungerar utan batterier.

Kräver en Philips Hue-brygga Den här produkten måste anslutas till Philips Hue-bryggan

Kompatibel med Apple HomeKit Anslut strömbrytaren till Philips Hue Bridge och styr enheter som är kompatibla med Apple HomeKit. Med en enda knapptryckning kan du till exempel släcka belysningen och sänka temperaturen på din smarta termostat samtidigt.

Enkel att installera Installeras på en minut. Följ anvisningarna i Philips Hue-appen för att komma igång. Med strömbrytarens standardinställningar kommer du igång snabbt, och du kan när som helst anpassa inställningarna efter dina behov i appen.

Du kan enkelt aktivera dina fyra favoritljusscener eller tända/släcka all belysning på samma gång. Strömbrytaren är helt trådlös och bärbar. Det behövs inga batterier eftersom strömbrytaren drivs automatiskt av din beröring.

Allmän information
Apple HomeKit stöd (Ja/Nej): Ja
Google Home stöd (Ja/Nej): Ja
IoT plattform: Philips-Hue
Zigbee (Ja/Nej): Ja
Märke: Philips Hue
Modell: Philips HUE TAP
Färg: Vit
Driftkälla: Mekanisk
Garanti (år): 1
Produktgrupp: Tillbehör belysning
Teknisk data
Vikt (kg): 0.09
Höjd (cm): 7.5
Bredd (cm): 7.5
Djup (cm): 2.5
Philips Hue - TAP
Philips Hue - TAP
Philips Hue - TAP
Philips Hue - TAP
Philips Hue - TAP

Liknande Produkter

Philips Hue - COL hue LightStrips+

Philips Hue - COL hue LightStrips+

White and color ambiance Lightstrip Plus2 meter flexibel belysning, utdragbar och klippbar till lämplig storlek Hue LightStrip Plus är den mest flexibla ljuskälla du kan tänka dig. Den har även en lös..

649 :- Exkl moms: 519 :-