Philips Hue - COL hue Go

  • Philips Hue - COL hue Go
  • Relaterade kategorier: Lampor & Belysning, Bordslampor
  • Modell: COL hue Go
  • Lagerstatus: Beställningsvara. Beräknad leveranstid 2-5 arbetsdagar
  • 679 :-

Go bärbar lampa

  • Bärbar lampa
  • Vit
  • Smart styrning med Hue-bryggan
  • Styr med rösten

Bärbar Philips Hue Go är den mest mångsidiga ljuskällan i ditt hem. När den är inkopplad i ett eluttag kan du använda den till att "måla" väggarna med ett färgat eller vitt ljus. När den är urkopplad från eluttaget blir den en bärbar mittpunkt som du kan bära med dig för att få det bästa ljuset för dina aktiviteter. Philips Hue Go drivs av ett uppladdningsbart internt batteri med en batteritid på upp till 3 timmar. Även i bärbart läge kan du styra Philips Hue Go helt med din smarta enhet. Det inbyggda, smarta batterihanteringssystemet garanterar maximal användning. Även om Philips Hue Go inte är vattentät är den utformad för att motstå hög fuktighet.

Styrning på produkten Styr Philips Hue Go även utan din smarta enhet till hands. Aktivera ljusinställningar direkt genom att trycka på produkten. Välj mellan sju olika ljuseffekter: funktionellt varmvitt ljus, kallt energigivande dagsljus och fem naturliga dynamiska ljuseffekter som matchar dina speciella stunder. Växla mellan olika färger genom att snabbt trycka och sedan hålla in knappen tills önskad färg kommer upp. Det roliga börjar när du ansluter Philips Hue Go till bryggan. Styr Philips Hue Go från din smarta enhet och upptäck de oändliga möjligheterna.

Naturliga, dynamiska effekter Gör speciella tillfällen ännu mer speciella med en levande ljuskälla. Philips Hue Go har fem patenterade naturliga dynamiska effekter: mysiga levande ljus, söndagskaffe, meditation, förtrollad skog och nattligt äventyr. Varje dynamisk effekt har sin egen blandning av färger som ger rätt stämning.

Full kontroll från en smart enhet med Hue-bryggan Anslut dina Philips Hue-lampor till bryggan och upplev systemets oändliga möjligheter.

Var kreativ med 16 miljoner färger Lek med ljuset och välj bland 16 miljoner färger som omedelbart ändrar rummets utseende och atmosfär. Du väljer stämning smidigt med ett knapptryck. Plocka fram ett favoritfoto och återupplev ögonblicket med inslag av färg. Spara dina favoritinställningar och hämta dem med ett enkelt knapptryck.

Synka ljus med musik och filmer Utvidga tv-tittarupplevelsen till hela rummet eller synka ljuset med din favoritmusik och se hur det reagerar på rytmen. Ladda ned tredjepartsapparna och upptäck allt fantastiskt som du kan göra med Philips Hue.

Allt ljus på spelandet Ta spelupplevelsen till en helt ny nivå genom att ladda ned tredjepartsapparna och upptäck allt fantastiskt som du kan göra med Philips Hue.

Vakna och somna naturligt Med Philips Hue väcks du på ett skönt sätt, så att du kan starta dagen utvilad. Ljusstyrkan ökar gradvis för att efterlikna soluppgången och hjälper dig att vakna naturligt, så att du slipper väckas av det höga ljudet från en väckarklocka. Börja dagen på rätt sätt. På kvällen hjälper det avslappnande varmvita ljuset dig att varva ner och förbereder kroppen för en god natts sömn. En anslutning till Philips Hue-bryggan krävs för den här funktionen.

Skapa stämning med varmvitt till kallt dagsljus Skapa rätt stämning för varje ögonblick och inred hemmet med ett varmvitt till kallvitt ljus. Njut av olika stilar året om – ett klart, vitt ljus som påminner om en vårvind, ett varmvitt ljus som skiner som sommarsolen eller ett iskallt dagsljus som för tankarna till vintern.

Koppla av, läs, koncentrera dig och ladda batterierna med egna ljusinställningar Ljus påverkar vår sinnesstämning och vårt beteende. Philips Hue kan hjälpa dig att anpassa vardagsrutinerna till stunder som du kan njuta av. Hoppa över morgonkaffet och gör dig redo för dagen med ett kallt, starkt vitt dagsljus som hjälper till att stärka både kropp och själ. Behåll fokus med ett finjusterat starkt vitt ljus eller lägg upp fötterna och slappna av med ett mjukt vitt ljus och få ett perfekt avslut på dagen.

Smart styrning både hemifrån och utanför hemmet Med Philips Hue-apparna för iOS och Android kan du fjärrstyra belysningen var du än befinner dig. Kontrollera om du glömde släcka innan du gick hemifrån och tänd lamporna om du arbetar sent.

Ställ in en timer för bekvämlighetens skull Med Philips Hue kan det se ut som om du är hemma när du inte är det med hjälp av schemafunktionen i Philips Hue-appen. Ställ in lamporna så att de tänds vid en förinställd tid och lyser när du kommer hem. Du kan till och med få belysningen i olika rum att tändas vid olika tidpunkter. Och naturligtvis kan du låta lamporna släckas gradvis under natten så att du aldrig behöver oroa dig om huruvida du har lämnat några lampor tända.

Installationsfri dimring Med Philips Hue får du en garanterat jämn dimring. Inte för ljust, inte för mörkt. Lagom, helt enkelt. Inga kablar, ingen elektriker och ingen installation.

Styr det på ditt sätt Anslut dina Philips Hue-lampor till Hue-bryggan och börja utforska de oändliga möjligheterna. Styr belysningen från din smartphone eller surfplatta, eller lägg till brytare som kan tända och släcka ljuset. Ställ in timers, aviseringar, larm och mycket mer och njut av den kompletta Hue-upplevelsen. Philips Hue fungerar även med Amazon Alexa, Apple Homekit och Google Home så att du kan styra belysningen med rösten.

Lägg till en Philips Hue Go med vitt och färgat ljus i ditt system. Hue Go har en elegant design med ett transparent hölje. Den är trådlös, bärbar, och laddningsbar, upp till 3 timmar. Styr via Hue- Systemet eller via knappen på produkten.

Tillbehör

Allmän information

Apple HomeKit stöd (Ja/Nej): Ja
Google Home stöd (Ja/Nej): Ja
IoT plattform: Philips-Hue
Zigbee (Ja/Nej): Ja
Märke: Philips Hue
Modell: COL hue Go
Färg: Vit
Driftkälla: Nätdrift/batteri
Garanti (år): 1
Produktgrupp: Bordslampa

Information om belysning:

Belysningsfärg: 16 miljoner färger
Uppgraderbar programvara (Ja/Nej): Ja

Teknisk data

Livstid (h): 20000
Ljusflöde (lumen): 300
Watt: 6
Wattmotsvarighet: 28
Vikt (kg): 0.9
Höjd (cm): 7.9
Bredd (cm): 15
Djup (cm): 15
Philips Hue - Wellness HUE table lamp black 1x95W 230

Philips Hue - Wellness HUE table lamp black 1x95W 230

Wellness bordslampaStrömbrytare med dimmer medföljer E27 Svart Smart kontroll med Hue-bryggan Enkel och trådlös styrning med strömbrytare med dimmer (medföljer) Med den batteridrivna strömbrytaren med..

799 :-

I lager
Philips Hue - COL Bloom White

Philips Hue - COL Bloom White

White and Color Ambiance Bloom bordslampaBloom FFP Vit LED Plug-and-play Philips Hue Bloom är utformad för att skapa indirekt stämningsljus och är ett perfekt sätt att framhäva dina favoritmöbler elle..

590 :-

Beställningsvara
Philips Hue - Wellner HUE table lamp white 1x95W 230V

Philips Hue - Wellner HUE table lamp white 1x95W 230V

Wellner bordslampaStrömbrytare med dimmer medföljer E27 Vit Smart kontroll med Hue-bryggan Enkel och trådlös styrning med strömbrytare med dimmer (medföljer) Med den batteridrivna strömbrytaren med di..

799 :-

Beställningsvara
GP - MOODLITE GLOBE 250 MM

GP - MOODLITE GLOBE 250 MM

GP MoodLite Globe - 250 mmSladdlös/ Laddbar Lång batteritid, 8 timmarVattentät, IP68 & slagtålig Dimbar med olika ljuslägen 7 olika färgerTimerfunktion What's your mood today? GP MoodLite är en innova..

1 295 :-

Beställningsvara

Mer från Philips Hue