Philips Hue - Being ceiling lamp black 1x40W 230V

  • 1 163 :-

Being taklampa - Svart

  • Strömbrytare med dimmer medföljer
  • Integrerad LED-belysning
  • Svart
  • Smart kontroll med Hue-bryggan

Enkel och trådlös styrning med strömbrytare med dimmer (medföljer) Med den batteridrivna strömbrytaren med dimmer för Philips Hue kan du enkelt styra ljuset från dina White Ambiance-lampor. Gå igenom de fyra olika ljusinställningarna genom att helt enkelt trycka på knappen, dimra ljuset uppåt eller nedåt och ställ in för enkel användning. Strömbrytaren med dimmer kan placeras var som helst i den lilla och eleganta dockan och inget kablage krävs. Använd den som en fjärrkontroll eller som en strömbrytare på väggen och njut av rätt ljusinställning för alla stunder på dagen. Du kan lägga till upp till tio Hue-lampor till en strömbrytare med dimmer.

Koppla av, läs, koncentrera dig och ladda batterierna med egna ljusinställningar Ljus påverkar vår sinnesstämning och vårt beteende. Philips Hue kan hjälpa dig att anpassa vardagsrutinerna till stunder som du kan njuta av. Hoppa över morgonkaffet och gör dig redo för dagen med ett kallt, starkt vitt dagsljus som hjälper till att stärka både kropp och själ. Behåll fokus med ett fininställt starkt vitt ljus eller lägg upp fötterna och slappna av med ett mjukt vitt ljus och få ett perfekt avslut på dagen.

Komplett styrning från en smart enhet med Hue-bryggan Anslut dina Philips Hue-lampor till bryggan och upplev systemets oändliga möjligheter.

Skapa stämning med ett varmvitt till svalt dagsljus Skapa rätt stämning för varje ögonblick och dekorera hemmet med ett varmvitt till kallvitt ljus. Njut av olika stilar året om; ett klart, vitt ljus som påminner om en vårvind, ett varmvitt ljus som skiner som sommarsolen eller ett iskallt dagsljus som för tankarna till vintern.

Vakna och somna naturligt Med Philips Hue kan du snabbt komma upp ur sängen på det sätt du vill, så att du kan starta dagen utvilad. Ljusstyrkan ökar gradvis för att efterlikna en soluppgång och hjälper dig att vakna naturligt, så du slipper vakna av det höga ljudet från en väckarklocka. Börja dagen på rätt sätt. På kvällen hjälper det avslappnande varmvita ljuset dig att varva ner och förbereder din kropp för en god natts sömn. En anslutning till Philips Hue-bryggan krävs för den här funktionen.

Smart styrning både hemifrån och utanför hemmet Med Philips Hue-apparna för iOS och Android kan du fjärrstyra belysningen var du än befinner dig. Kontrollera om du glömde släcka lamporna innan du gick hemifrån och tänd dem om du arbetar sent. En anslutning till Philips Hue-bryggan krävs för den här funktionen.

Ställ in en timer för bekvämlighetens skull Med Philips Hue kan du få det att se ut som om du är hemma när du inte är det med hjälp av schemafunktionen i Philips Hue-appen. Ställ in lamporna så att de tänds vid en förinställd tid och lyser när du kommer hem. Du kan till och med få belysningen i olika rum att tändas vid olika tidpunkter. Och naturligtvis kan du låta lamporna släckas gradvis under natten så att du aldrig behöver oroa dig för att du har lämnat några lampor tända. En anslutning till Philips Hue-bryggan krävs för den här funktionen.

Styr det på ditt sätt Anslut dina Philips Hue-lampor till Hue-bryggan och börja utforska de oändliga möjligheterna. Styr belysningen från din smartphone eller surfplatta, eller lägg till brytare som kan tända och släcka ljuset. Ställ in timers, aviseringar, larm och mycket mer och njut av den kompletta Hue-upplevelsen. Philips Hue fungerar även med Amazon Alexa, Apple Homekit och Google Home så att du kan styra belysningen med rösten.

Högt ljusflöde Ljuskällor av hög kvalitet med starkt ljusflöde som ger gott om vitt ljus för alla tillfällen och uppgifter.

Lägg till Being Philips Hue för vit takmiljö i Philips Hue-systemet och njut av naturligt vitt ljus som hjälper dig att vakna, få energi, koncentrera dig, läsa och slappna av. Njut av den här eleganta designen och fina nattljusglöden i taket

Tillbehör

Allmän information

Apple HomeKit stöd (Ja/Nej): Ja
Google Home stöd (Ja/Nej): Ja
IoT plattform: Philips-Hue
Zigbee (Ja/Nej): Ja
Märke: Philips Hue
Modell: Being ceiling lamp black 1x40W 230V
Färg: Svart
Driftkälla: Nätdrift
Garanti (år): 1
Produktgrupp: Taklampa

Information om belysning:

Belysningsfärg: Vita nyanser
Dimningsbar (Ja/Nej): Ja
Uppgraderbar programvara (Ja/Nej): Ja

Teknisk data

Livstid (h): 25000
Ljusflöde (lumen): 2400
Watt: 32
Skyddsklass: IP20
Höjd (cm): 5.1
Bredd (cm): 34.8
Djup (cm): 34.8
Philips Hue - Being ceiling lamp black 1x40W 230V
Philips Hue - Being ceiling lamp black 1x40W 230V
Philips Hue - Being ceiling lamp black 1x40W 230V
Philips Hue - Being ceiling lamp black 1x40W 230V
Philips Hue - Struana Ceiling lamp white 1x32W 24V

Philips Hue - Struana Ceiling lamp white 1x32W 24V

Struana taklampa - VitStrömbrytare med dimmer medföljer Integrerad LED-belysning Vit Smart kontroll med Hue-bryggan IP44, perfekt för badrummet Den här Philips-badrumslampan är särskilt konstruerad fö..

1 599 :-
Beställningsvara
Philips Hue - Still ceiling lamp white 1x40W 230V

Philips Hue - Still ceiling lamp white 1x40W 230V

Still taklampa - VitStrömbrytare med dimmer medföljer Integrerad LED-belysning Vit Smart kontroll med Hue-bryggan Enkel och trådlös styrning med strömbrytare med dimmer (medföljer) Med den batteridriv..

1 149 :-
Beställningsvara
Philips Hue - Still ceiling lamp black 1x40W 230V

Philips Hue - Still ceiling lamp black 1x40W 230V

Still taklampa - SvartStrömbrytare med dimmer medföljer Integrerad LED-belysning Svart Smart kontroll med Hue-bryggan Enkel och trådlös styrning med strömbrytare med dimmer (medföljer) Med den batteri..

1 149 :-
Beställningsvara
Philips Hue - Still ceiling lamp aluminium 1x40W 230V

Philips Hue - Still ceiling lamp aluminium 1x40W 230V

Still taklampa - AluminumStrömbrytare med dimmer medföljer Integrerad LED-belysning Aluminium Smart kontroll med Hue-bryggan Enkel och trådlös styrning med strömbrytare med dimmer (medföljer) Med den ..

1 149 :-
Beställningsvara

Mer från Philips Hue