Philips Hue - COL Iris Clear

  • 669 :-

  • Exkl moms: 535 :-

Alltid fri frakt!

> Läs mer om leveransen!

Offert på större inköp

> Kontakta oss
idag!

White and Color Ambiance Iris bordslampa

  • Bärbar lampa
  • Vit
  • Smart styrning med Hue-bryggan
  • Styr med rösten

Plug-and-play Philips Hue Bloom är utformad för att skapa indirekt stämningsljus och är ett perfekt sätt att framhäva dina favoritmöbler eller arkitektoniska detaljer i hemmet. Och eftersom produkten ansluts till elnätet kan du enkelt flytta och placera den där eluttag finns tillgängliga. Ställ den på TV-bänken. På skrivbordet. Eller nedanför din favorittavla. Placera den inom eller utom synhåll – den prisbelönta designen smälter in i inredningen.

Markera med färg Välj bland 16 miljoner färger. Lägg till accenter i ditt hem. Lys upp en yta med en färgklick. Eller bada väggarna i enastående nyanser. Tona ned ljusstyrkan och blanda milda färgtoner för mjuka ljuseffekter.

Synka ljus med musik och filmer Utvidga TV-tittarupplevelsen till hela rummet eller synka ljus till din favoritmusik och se hur ljuset reagerar på rytmen. Ladda ned tredjepartsapparna och upptäck de fantastiska saker du kan göra med Philips Hue.

Smart övervakning både hemma och borta Med Philips Hue-apparna för iOS och Android kan du fjärrstyra din belysning var du än befinner dig. Kontrollera om du glömde släcka ljuset innan du gick hemifrån och tänd dem om du arbetar sent.

Ställ in timers för bekvämlighets skull Med Philips Hue kan det se ut som om du är hemma när du inte är det med hjälp av schemafunktionen i Philips Hue-appen. Ställ in lamporna så att de tänds vid en förinställd tid och lyser när du kommer hem. Du kan till och med få belysningen i olika rum att tändas vid olika tidpunkter. Och naturligtvis kan du låta lamporna släckas gradvis under natten så att du aldrig behöver oroa dig om huruvida du har lämnat några lampor på.

Installationsfri dimring Upplev garanterat jämn dimning med Philips Hue. Inte för ljust, inte för mörkt. Lagom, helt enkelt. Inga kablar, ingen elektriker och ingen installation.

Styr det på ditt sätt Anslut dina Philips Hue-lampor till Hue-bryggan och börja utforska de oändliga möjligheterna. Styr belysningen från din smartphone eller surfplatta, eller lägg till brytare som kan tända och släcka ljuset. Ställ in timers, aviseringar, alarm och mycket mer och njut av den kompletta Hue-upplevelsen. Philips Hue fungerar även med Amazon Alexa, Apple Homekit och Google Home så att du kan styra belysningen med rösten.

Kräver en Philips Hue-brygga Anslut dina Philips Hue-lampor med bryggan så kan du styra belysningen från din smartphone eller surfplatta via Philips Hue-appen.

Lägg till en Philips Hue Iris till ditt system och förvandla hemmet med ett högkvalitativt vitt och färgat ljus. Skapa direkt stämningsljus och framhäv möbler eller detaljer i hemmet. Stell den vid vilket ledigt uttag som helst.

Allmän information
Apple HomeKit stöd (Ja/Nej): Ja
Google Home stöd (Ja/Nej): Ja
IoT plattform: Philips-Hue
Zigbee (Ja/Nej): Ja
Märke: Philips Hue
Modell: COL Iris Clear
Färg: Vit
Driftkälla: Nätdrift
Garanti (år): 1
Produktgrupp: Bordslampa
Information om belysning:
Dimningsbar (Ja/Nej): Ja
Uppgraderbar programvara (Ja/Nej): Ja
Teknisk data
Livstid (h): 20000
Ljusflöde (lumen): 210
Watt: 10
Skyddsklass: IP20
Vikt (kg): 0.87
Höjd (cm): 15
Bredd (cm): 22.2
Djup (cm): 16.5