Landmann - heta priser på grillar


Landmann tillverkar bland de mest omtyckta grillarna i världen av både amatörer och proffs och är huvudkonkurrenten till de klassiska Weber-grillarna. Landmann vinner ofta Bäst i test i olika kategorier världen över, i synnerhet med modellerna Avalon och Triton som är gasolgrillar. Landmann grundades i Tyskland 1966 och har sedan dess spridit livsstilen där grillning och umgänge i trädgården är det centrala. Förutom gasol- och kolgrillar tillverkar Landmann även utekök och terrassvärmare.


Lär känna grillarna

Falcon är Landmanns flaggskepp. Här har du en rejäl grill med bra grillyta, varmhållning och generös avställningsyta för kryddor, marinader och uppläggningsfat.

Triton är den mindre grillen som är lätt att ställa undan när du inte behöver den. Grillytan är perfekt för mindre sällskap.

Kolgrillarna från Landmann finns som klassiskt klot med bra värme snabbt eller som grilltunna, där grillytan är större och du kan helgrilla ett större stycke under längre tid, på indirekt värme.
Landmann - Falcon PTS 4.1 Edition

Landmann - Falcon PTS 4.1 Edition

Landmann - Falcon PTS 4.1 Edition4 st brännare 1 st sidobrännare med infravärmeGrillgaller av gjutjärn Med förvaringsskåp för tillbehör Det här är en riktig värsting från Landmann. Gasolgrill med en s..

7 495 :-6 499 :- Exkl moms: 5 199 :-

Landmann - Grillchef gasolgrill 3.0

Landmann - Grillchef gasolgrill 3.0

Landmann - Grillchef gasolgrill 3.0Emaljerade grillgaller Emaljerat varmhållningsgaller 3st brännare Emaljerad grillskål Fällbara sidobord Prisvärd gasolgrill med 3 brännare, grillgaller samt varmhåll..

2 795 :-2 399 :- Exkl moms: 1 919 :-

Landmann - Rexon PTS 4.1

Landmann - Rexon PTS 4.1

Landmann - Rexon PTS 4.1 (2019 års modell) 4 st brännare 1 st sidobrännare för stekpanna, kastrull eller kaffekokarenGrillgaller av gjutjärn Varmhållningsgaller Med förvaringsskåp för tillbehör Rejäl..

4 495 :-3 599 :- Exkl moms: 2 879 :-