Gorenje Retro Collection


Gorenje Retro Collection

Retrodesign och många färger att välja bland gör det här kylskåpet till hemmets mittpunkt. Den eleganta formen passar var som helst. I ditt romantiska kök. Eller i ditt trendiga krypin mitt i stan. Eller i din coola vindsvåning. Alla våra retrokylar är visuella blickfång som utnyttjar utrymmet optimalt, och de har alla funktioner man förväntar sig i en kyl eller frys. Oavsett vilken färg du väljer passar de här moderna klassikerna perfekt i alla hem. Välj bland vårt urval av romantiska, trendiga och djärva färger.

Gorenje Retro Special Edition


Gorenje Retro VW kylskåp med karaktär - Inspirerat av den berömda "Folkabussen".

Kylskåpet, som inte bara är för den körglada! Gorenje Retro Special Edition kylskåpet ger en personlig touch i Ditt kök och symboliserar samtidigt frihet och äventyrslust.

I vår har Du möjlighet att få fatt på ett Gorenje Retro Special Edition kylskåp, som med sin moderna teknologi och nostalgiska design, tillför nytt liv i Ditt kök. 


Ditt trendiga jag

Ditt liv är fyllt av visioner. Du vet vad du vill och vad du inte vill. Du har höga förväntningar på dig själv, och lika höga krav på din levnadsstandard. Du strävar efter perfektion. Du tycker om det förfinade. Enkla, eleganta linjer utan onödiga detaljer. Du älskar minimalism. Det är det enkla som är nyckeln till skönhet. Var sak har sin plats. Din goda smak är navet i din värld.

Ditt romantiska jag

Du samlar på gamla föremål. Varje sak har sin egen historia och de lever och andas med dig. Du känner dig aldrig ensam. Du gillar nya bilder med en antik känsla. Romantiskt. Utvalda föremål. Endast det bästa är gott nog. Du gillar att ha det bra. Du unnar dig lyx och du är stolt över det. Du vet hur du ska skämma bort dig själv. Du lever som en fin dam. Som en gentleman.

Ditt coola jag

Du ser rakt upp i himlen och förbi alla hinder. Fantasin har otroliga krafter. Du använder den för att göra ditt hem till en lekplats. Du njuter av att vara självständig. Och du älskar att spränga gränser. Allting du har är en del av dig. Du älskar frihet. Adrenalin från nya känslor och upplevelser. Nyfikenheten och viljan att lära tar dig jorden runt. Ditt liv är en resa. Dina drömmar är fulla av färg.
A+++
Gorenje - ORB153C-L

Gorenje - ORB153C-L

Kylskåp ORB153C-L. Gorenjes nya generation av kylprodukter främjar bättre vanor när det gäller näringsinnehåll och hälsosam förvaring.IonAir med DynamiCooling - Jämn temperaturfördelning i kylskåpetF..

7 890 :-

 
A++
Gorenje - ORK192CO-L

Gorenje - ORK192CO-L

Kyl/frysskåp ORK192CO-L. Genom att kombinera miljövänlig teknik med nyskapande design, håller den nya kylningen maten i optimalt skick så länge som möjligt.IonAir med DynamiCooling - Jämn temperatur..

11 016 :-

 
A++
Gorenje - ORK192R

Gorenje - ORK192R

Kyl/frysskåp ORK192R. Genom att kombinera miljövänlig teknik med nyskapande design, håller den nya kylningen maten i optimalt skick så länge som möjligt.IonAir med DynamiCooling - Jämn temperaturför..

8 987 :-

 
A+++
Gorenje - ORB153RD

Gorenje - ORB153RD

Kylskåp ORB153RD. Gorenjes nya generation av kylprodukter främjar bättre vanor när det gäller näringsinnehåll och hälsosam förvaring.IonAir med DynamiCooling - Jämn temperaturfördelning i kylskåpetFr..

7 990 :-

 
A++
Gorenje - ORK192R-L

Gorenje - ORK192R-L

Kyl/frysskåp ORK192R-L. Genom att kombinera miljövänlig teknik med nyskapande design, håller den nya kylningen maten i optimalt skick så länge som möjligt.IonAir med DynamiCooling - Jämn temperaturf..

8 985 :-

 
A+++
Gorenje - ORB153BL

Gorenje - ORB153BL

Kylskåp ORB153BL. Gorenjes nya generation av kylprodukter främjar bättre vanor när det gäller näringsinnehåll och hälsosam förvaring.IonAir med DynamiCooling - Jämn temperaturfördelning i kylskåpetFr..

8 449 :-

 
A+++
Gorenje - ORB153C

Gorenje - ORB153C

Kylskåp ORB153C. Gorenjes nya generation av kylprodukter främjar bättre vanor när det gäller näringsinnehåll och hälsosam förvaring.IonAir med DynamiCooling - Jämn temperaturfördelning i kylskåpetFre..

7 686 :-

 
A++
Gorenje - ORK192BK

Gorenje - ORK192BK

Kyl/frysskåp ORK192BK. Genom att kombinera miljövänlig teknik med nyskapande design, håller den nya kylningen maten i optimalt skick så länge som möjligt.IonAir med DynamiCooling - Jämn temperaturfö..

8 990 :-

 
A+++
Gorenje - OBRB153BL

Gorenje - OBRB153BL

Kylskåp OBRB153BL. Gorenjes nya generation av kylprodukter främjar bättre vanor när det gäller näringsinnehåll och hälsosam förvaring-IonAir med DynamiCooling - Jämn temperaturfördelning i kylskåpetF..

11 900 :-

 
A++
Gorenje - ORK192BK-L

Gorenje - ORK192BK-L

Kyl/frysskåp ORK192BK-L. Genom att kombinera miljövänlig teknik med nyskapande design, håller den nya kylningen maten i optimalt skick så länge som möjligt.IonAir med DynamiCooling - Jämn temperatur..

8 986 :-

 
A+++
Gorenje - ORB153BL-L

Gorenje - ORB153BL-L

Kylskåp ORB153BL-L. Gorenjes nya generation av kylprodukter främjar bättre vanor när det gäller näringsinnehåll och hälsosam förvaring.IonAir med DynamiCooling - Jämn temperaturfördelning i kylskåpet..

8 476 :-

 
A+++
Gorenje - ORB153BK-L

Gorenje - ORB153BK-L

Kylskåp ORB153BK-L. Gorenjes nya generation av kylprodukter främjar bättre vanor när det gäller näringsinnehåll och hälsosam förvaring.IonAir med DynamiCooling - Jämn temperaturfördelning i kylskåpet..

7 680 :-

 
A++
Gorenje - ORK192CO

Gorenje - ORK192CO

Kyl/frysskåp ORK192CO. Genom att kombinera miljövänlig teknik med nyskapande design, håller den nya kylningen maten i optimalt skick så länge som möjligt.IonAir med DynamiCooling - Jämn temperaturfö..

10 955 :-

 
A++
Gorenje - ORK192C

Gorenje - ORK192C

Kyl/frysskåp ORK192C. Genom att kombinera miljövänlig teknik med nyskapande design, håller den nya kylningen maten i optimalt skick så länge som möjligt.IonAir med DynamiCooling - Jämn temperaturför..

8 947 :-

 
A+++
Gorenje - OBRB153R

Gorenje - OBRB153R

Kylskåp OBRB153BL. Gorenjes nya generation av kylprodukter främjar bättre vanor när det gäller näringsinnehåll och hälsosam förvaring-IonAir med DynamiCooling - Jämn temperaturfördelning i kylskåpetF..

14 755 :-

 
A++
Gorenje - ORK192C-L

Gorenje - ORK192C-L

Kyl/frysskåp ORK192C-L. Genom att kombinera miljövänlig teknik med nyskapande design, håller den nya kylningen maten i optimalt skick så länge som möjligt.IonAir med DynamiCooling - Jämn temperaturfö..

10 954 :-

 
A+++
Gorenje - ORB153RD-L

Gorenje - ORB153RD-L

Kylskåp ORB153RD-L. Gorenjes nya generation av kylprodukter främjar bättre vanor när det gäller näringsinnehåll och hälsosam förvaring.IonAir med DynamiCooling - Jämn temperaturfördelning i kylskåpet..

7 575 :-

 
A+++
Gorenje - ORB153BK

Gorenje - ORB153BK

Kylskåp ORB153BK. Gorenjes nya generation av kylprodukter främjar bättre vanor när det gäller näringsinnehåll och hälsosam förvaring.IonAir med DynamiCooling - Jämn temperaturfördelning i kylskåpetFr..

7 573 :-